Поділитись:

Гравець Ліверпуля заявив, що його команда сама винна в своїх бідах

Неділя, 21 квітня 2024, 12:45
412
0
0
Гравець Ліверпуля заявив, що його команда сама винна в своїх бідах

Джерело фото: https://x.com/B0LFC/status/1780225918855733422?t=N3duXnVDf8mzw_y-J025NA&s=35

Захисник Ліверпуля Александр Арнольд заявив, що його команда сама винна в тому, що Арсенал зумів випередити її у турнірній таблиці. 

У Прем'єр-лізі все ще є три претенденти на чемпіонство: Ліверпуль, Арсенал та Манчестер Сіті, усі вони займають перше місце в турнірній таблиці.

Але в минулому турі "мерсисайдці" і "каноніри" не набрали очок. Команда Юргена Клоппа мінімально програла Крістал Пелас, а Арсенал поступився Астон Віллі. Примітно, що обидві команди програли на своєму стадіоні.

Один із ключових захисників Ліверпуля Александер Арнольд звинуватив свою команду у втраті шансу перегнати Арсенал. У розмові з Sky Sports він зазначив, що "каноніри" тепер відчувають себе занадто впевнено.

«Якби ці матчі були поміняні місцями, і ми грали другими, а Арсенал першим, можливо, був би інший підхід. Все зводиться до цього. Я думаю, що наш результат зіграв роль у результаті Арсенала. Вони потенційно були занадто схвильовані та подумав, що це їхній шанс, це те, що їм потрібно зробити», - сказав Арнольд.

Завдяки поразкам Арсенала та Ліверпуля у попередньому турі Манчестер Сіті зумів піднятися на вершину турнірної таблиці. Оскільки до кінця сезону залишилося лише п’ять турів, боротьба стає все більш напруженою.

Читайте також:

Андрій Лунін: Реал був мрією мого дитинства

Барселона готова продати одного з капітанів команди

Я не буду мовчати: Гвардіола різко розкритикував керівництво АПЛ

412
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К