Поділитись:

Андрій Лунін: Реал був мрією мого дитинства

Неділя, 21 квітня 2024, 12:15
570
0
0
Андрій Лунін: Реал був мрією мого дитинства

Джерело фото: https://twitter.com/SeputarMadrid/status/1780796162943148214?t=0NLJdkBY4WwmBtZvged0OQ&s=19

Напередодні матчу з Барселоною голкіпер Реал Мадрида Андрій Лунін поділився своїми очікуваннями перед грою та відповів на декілька цікавих питань.

Реал Мадрид впевнено прямує до чемпіонства у Ла Лізі. Зараз їхній відрив від каталонського клубу складає аж 8 очок. Перемога в Ель Класіко збільшить цю відстань до 11 очок, фактично виключивши Барселону з боротьби за титул.

«Зрозуміло, що Класіко – дуже важливий матч. Ми всі розуміємо, що наша перемога цієї неділі може вирішити кінцевий результат чемпіонату. Ми підготувалися найкращим чином, щоб взяти ці три очки, які є дуже важливими», - сказав Лунін для TVE.

Лунін також прокоментував своє стримане святкування після перемоги над Манчестер Сіті. Голкіпер зауважив, що дуже сором'язливий та тихий. Проте він був дуже радий, всередині його переповняли емоції та він почувався найщасливішим у світі.

Під кінець українця не забули запитати про його майбутнє в Реалі, оскільки його контракт закінчується у 2025 році.

«Реал був мрією мого дитинства. Проте зараз настав час для найважливіших ігор сезону, і ми повинні бути зосередженими, оскільки ми повинні отримати найкращий результат із того, що у нас залишилося. Розмови про контракт будуть пізніше», – підсумував Лунін.

Читайте також:

Я не буду мовчати: Гвардіола різко розкритикував керівництво АПЛ

Барселона готова продати одного з капітанів команди

Друг Мілевського назвав гравця Минаю, який міг злити гру з Динамо

570
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К