Поділитись:

Манчестер Юнайтед готовий побити трансферний рекорд заради гравця Реала

П'ятниця, 19 квітня 2024, 19:06
292
0
0
Манчестер Юнайтед готовий побити трансферний рекорд заради гравця Реала

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Повідомляється, що Манчестер Юнайтед планує сенсаційне літнє придбання нападника Реала Вінісіуса Жуніора, причому сума трансферу може стати рекордною.

23-річний бразилець був ключовою фігурою для Реала в цьому сезоні, відзначившись 18 голами та 10 результативними передачами в 31 матчі у всіх турнірах. Попри те, що минулого року він підписав новий контракт з "Лос Бланкос", який продовжив його перебування в команді до 2027 року, останнім часом не вщухають спекуляції щодо його майбутнього.

Очікуваний прихід Кіліана Мбаппе на правах вільного агента цього літа може стати причиною для сумнівів щодо позиції Вінісіуса. Обидва гравці грають на лівому фланзі атаки, і хоча Вінісіус високо цінується в Реалі, з'явилася інформація, що клуб може бути відкритий до серйозних пропозицій.

За словами Fichajes, на Вінісіуса активно претендує Манчестер Юнайтед. Як повідомляється, "червоні дияволи", підбадьорені нещодавніми інвестиціями сера Джима Реткліффа, "мріють" підписати бразильця і готові викласти шалені гроші, щоб це сталося. Згадується приголомшлива ціна в 170 мільйонів фунтів стерлінгів, яка перевершить поточний трансферний рекорд клубу.

Фото: Getty Images/Global Images UkraineФото: Getty Images/Global Images Ukraine

Вінісіус, який перейшов до Реала з Фламенго у 2018 році, зіграв 256 матчів за "Лос Бланкос", забивши 77 голів і віддавши 74 результативні передачі. Попри те, що він отримав невелике пошкодження під час перемоги Реала в Лізі чемпіонів над Манчестер Сіті, очікується, що він буде готовий до вирішального поєдинку Ла Ліги проти Барселони на цих вихідних, 21 квітня.

Джерело: Fichajes

Читайте також: Відомо, чи пропустить Циганков та конкурент Довбика матч з Кадісом

Челсі та Ньюкасл хочуть підписати блондина з Арсенала

Емі Мартінес отримав дискваліфікацію від УЄФА після зухвалих витівок у матчі з Ліллем

292
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К