Поділитись:

Чорноморець - Кривбас: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 20 квітня 2024

Автор: Іван Чирко |
Субота, 20 квітня 2024, 07:58
448
0
0
Чорноморець - Кривбас: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 20 квітня 2024

фото ФК Кривбас

У першому колі Кривбас вдома переміг Чорноморець з рахунком 1-0, забивши єдиний гол з пенальті в середині другого тайму. А трішки раніше команди зустрілись в 1/8 фіналу Кубка України й там перемогу святкували одесити (2-1). Причому здобули вони її завдяки голу Шпора в компенсований до другого тайму час. Сподіваємось, що сьогодні буде не менша заруба і ми подивимось цікавий матч, який стартує о 15:30.

Якщо ви хочете перевірити свою вдачу, то можете скористатись бонусами від нашого партнера 

Чорноморець

Одесити здавалося б подолали кризу, здобувши перемоги над Поліссям (4-1) та Олександрією (3-2), але в попередньому турі програли Зорі (1-0). Причому один пропущений м'яч це ще щастя для одеситів, оскільки "чорно-білі" настворювали моментів на всі 5 голів. Проте це не заважає "морякам" перебувати в середині турнірної таблиці, де вони почувають себе досить комфортно. Зокрема, випереджають на 9 очок зону перехідних матчів, що майже напевно гарантує їм спокійне завершення сезону.

Проте гра вдома та ще й з командою-претендентом на медалі чемпіонату можуть стати непоганим подразником для одеситів, які сьогодні зможуть зіграти основним складом. Оскільки, окрім травмованого Шпорна, всі основні гравці "моряків" можуть зіграти у цьому матчі.

Кривбас

Команда Вернидуба забуксувала в останніх турах, втративши очки з Ворсклою (1-1) та Рухом (1-1). Це не просто відкинуло її на третє місце, а ще й збільшило відрив від лідерів. Тепер "червоно-білі" відстають на 7 балів від Шахтаря і на 3 бали від Динамо, маючи на 1 зіграний матч більше. Відіграти це відставання за 6 турів цілком реально, але потрібно не лише сподіватись на втрати конкурентів, а й самим вигравати всі матчі.

Сьогодні вони намагатимуться це зробити в Одесі, але криворіжцям доведеться грати цей матч без свого капітана Данила Безкоровайного, який перебрав жовтих карток.

Зірви джекпот тут

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Кривбас - коефіцієнт 1.96

Ми теж думаємо, що Кривбас переможе:

Перемога Чорноморця - 20%

Нічия - 33%

Перемога Кривбасу - 47%

Читайте також:

Роман Григорчук хоче зробити із Чорноморця єврокубкову команду

Став відомий склад збірної України на Турнір розвитку УЄФА

Президент Вереса: Заборонити стимуляцію абсурдне рішення

448
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К