Поділитись:

Челсі та Ньюкасл хочуть підписати блондина з Арсенала

П'ятниця, 19 квітня 2024, 14:45
332
0
0
Челсі та Ньюкасл хочуть підписати блондина з Арсенала

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Воротар Арсенала Аарон Ремсдейл опинився в центрі трансферних чуток: Челсі та Ньюкасл Юнайтед розглядають можливість переходу гравця збірної Англії.

Попри те, що протягом останніх двох сезонів Рамсдейл був беззаперечним номером один у складі Арсенала, у 2023-24 роках його ігровий час значно скоротився. Прихід Давіда Рая, який влітку стане постійним гравцем "канонірів" за 27 мільйонів фунтів стерлінгів, відсунув Рамсдейла на другий план. 

Маючи на своєму рахунку лише 11 виходів на поле у всіх змаганнях, лише шість з яких у Прем'єр-лізі (через дискваліфікацію Рая у матчі з Брентфордом), майбутнє Рамсдейла на Емірейтс видається невизначеним. Лише два старти Прем'єр-ліги з нового року ще більше вказують на те, що він може більше не з'явитися в цьому сезоні. 

За два роки, що залишилися до кінця його контракту (з можливістю продовження на один рік), Арсенал повинен буде прийняти рішення, щоб переконати його залишитися або отримати вигоду з його вартості, поки вона не знецінилася.

Фото: Getty Images/Global Images UkraineФото: Getty Images/Global Images Ukraine

За словами репортера Daily Mail Самі Мокбела, і Челсі, і Ньюкасл уважно стежать за ситуацією з Рамсдейлом. Зацікавленість цих клубів полягає у власних воротарських проблемах. 

Зокрема, Ньюкасл сильно постраждав від довготривалої травми Ніка Поупа. Хоча Мартін Дубравка чудово заповнив цю прогалину, 35-річний словак наближається до завершення своєї кар'єри.

Ситуація в Челсі не краща. Боротьба між Джорджем Петровичем та Робертом Санчесом за місце у старті була далекою від переконливості, і жоден з них не став чітким довгостроковим рішенням. Очікується, що Кепа Аррісабалага буде проданий влітку, в той час як молодий Габріель Слоніна, швидше за все, буде знову відданий в оренду.

Джерело: Daily Mail

Читайте також: Емі Мартінес отримав дискваліфікацію від УЄФА після зухвалих витівок у матчі з Ліллем

Ще один натяк на те, що Аморім тренуватиме Ліверпуль

Бернарду Сілву жорстко розкритикували за нереалізований пенальті

 

332
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К