Поділитись:

Реал прагне розгромити Барселону в Ель Класіко

П'ятниця, 19 квітня 2024, 14:10
334
0
0
Реал прагне розгромити Барселону в Ель Класіко

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Після драматичної перемоги над Манчестер Сіті в Лізі чемпіонів у серії післяматчевих пенальті у мадридського Реала піднесений настрій. Але святкування будуть недовгими, оскільки вони націлені на іншу вирішальну битву: Ель Класіко цієї неділі, 21 квітня.

Попри напружений 120-хвилинний поєдинок проти Сіті, втома не буде виправданням для "Лос Бланкос". Вони жадають ще однієї перемоги, яка потенційно може покласти край надіям Барселони на титул чемпіона Ла Ліги. 

На думку Relevo, Реал Мадрид насолоджується можливістю збільшити відрив у боротьбі за титул. Перемога збільшить їхню перевагу до 11 очок за шість ігор, що залишилися. Це може фактично забезпечити Реалу чемпіонство, водночас відправивши тренера Барселони Хаві Ернандеса догравати свій останній сезон, можливо, без трофеїв.

Окрім права похвалитися, вирішальна перемога має стратегічне значення. Вона дозволить Реалу повністю зосередитися на майбутньому півфіналі Ліги чемпіонів проти мюнхенської Баварії. Достроково завоювавши титул чемпіона Ла Ліги, мадридці зможуть дозволити собі ротацію гравців і нададуть пріоритет європейським змаганням.

Ситуація, схоже, складається на користь Реала. Барселона оговтується від нищівної поразки від Парі Сен-Жермен, що робить недільний матч потенційно останнім випробуванням для Хаві. Крім того, Реал домінував над Барселоною у фіналі Суперкубка Іспанії на початку цього сезону, здобувши переконливу перемогу з рахунком 4:1. 

Джерело: Relevo

Читайте також: "Королівська гра" Реала продовжила їх рекорд у Лізі чемпіонів

Беллінгем надіслав Луніну три слова

Барселона визначилася з датою повернення на Камп Ноу (+ВІДЕО)

 

334
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К