Поділитись:

Баєр зіграв внічию з Вест Гемом та вийшов в півфінал Ліги Європи

П'ятниця, 19 квітня 2024, 00:04
316
0
0
Баєр зіграв внічию з Вест Гемом та вийшов в півфінал Ліги Європи

Фото: GettyImages

Матч-відповідь чвертьфіналу Ліги Європи між Вест Гемом та Баєром закінчився з рахунком 1:1.

Перший тайм почався з активної атаки господарів поля. Вест Гем ніби підмінили порівняно з першим матчем. Команда з перших секунд ринулася вперед, бажаючи забити гол. Атака за атакою, і от Вест Гем відкриває рахунок. На 13 хвилині Мічейл Антоніо відгукнувся на передачу Джеррода Боуена та забив простим ударом головою в порожні ворота. На цьому активні дії з боку господарів не припинялися. Баєр засів в оборону, не в змозі прорватися на половину поля суперника. За всі сорок п'ять хвилин німці змогли завдати лише один удар по воротах "молотів". Вест Гем ще декілька разів спробував забити вдруге, проте йому не вистачило реалізації та креативності.

Другий тайм розпочався на рівних. Обидві команди зміщувалися на половину поля суперника, намагаючись знайти можливість влучно пробити по воротах. По ходу тайму Баєр зміг повернути собі перевагу у володінні м'ячем. Команда створила декілька небезпечних моментів, проте голкіпер господарів Лукаш Фаб'янський стояв міцно, блокуючи будь-які удари. Вест Гем знову активізувався під кінець основного часу, почавши створювати нові та нові атаки, але їм знову забракло реалізації. Натомість Баєр зміг створити момент, який перетворився у гол. На 89 хвилині Джеремі Фрімпонг пробив з лінії штрафного майданчика і м'яч завдяки рикошету опинився в сітці воріт. В результаті нічия, яка дарує Леверкузену путівку до півфіналу.

Вест Гем — Баєр 1:1

Голи: Антоніо 13' — Фрімпонг 89'

Вест Гем: Фаб'янський — Цоуфал, Зума, Агерд (Огбонна 45+2'), Крессвелл — Верд-Праус, Альварес, Соучек — Боуен, Антоніо, Кудус

Баєр: Коварж — Інкапіє, Та, Коссуну (Тапсоба 29'), Станішич — Паласіос, Джака — Грімальдо (Адлі 68'), Вірц, Телла (Фрімпонг 46') — Шик (Боніфейс 46')

Попередження: Антоніо 31', Боуен 72', Цоуфал 79', Зума 79', Соучек 85' — Коссуну 5' Та 31', Паласіос 85', Коварж 87', Адлі 90'

Читайте також:

Колишній зірковий гравець Барселони заявив, що хотів би перейти в Реал

Лідер Реала не зможе зіграти у недільному Ель Класіко

Карло Анчелотті встановив цікавий рекорд у Лізі чемпіонів

316
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К