Поділитись:

Мікель Артета: Арсенал готовий написати нову історію в Лізі чемпіонів

Середа, 17 квітня 2024, 11:45
282
0
0
Мікель Артета: Арсенал готовий написати нову історію в Лізі чемпіонів

Фото: GettyImages

Мікель Артета вважає, що успіх у чвертьфіналі Ліги чемпіонів проти мюнхенської Баварії виведе Арсенал на новий рівень та дозволить написати іншу історію.

"Каноніри" розпочинають сьогоднішній матч-відповідь із Баварією Томаса Тухеля з рахунком 2:2 після нічиї на Емірейтс минулого тижня.

Арсенал програв сім матчів 1/8 фіналу поспіль, перш ніж знову повернувся в Лігу чемпіонів в цьому сезоні та нарешті вийшов до чвертьфіналу. Три з цих семи матчів англійці програли якраз таки проти Баварії.

Відповідаючи на запитання, наскільки трансформаційною буде перемога над німцями та чи виведе вона "канонірів" на новий рівень, Артета впевнено відповів, що так.

"Абсолютно. Це було б неймовірно. Якщо нам це вдасться і ми вийдемо в півфінал, це високо підніме наш емоційний стан, адже ми не досягали цього 15 років, і це можливість. Вся підготовка була спрямована на те, щоб досягти цього. Ми заслужили це. Ми заслужили це за 10 місяців і все, що ми робили в минулому сезоні, щоб почати нашу подорож у Лізі чемпіонів після стількох років", - сказав Мікель.

Нагадаємо, що матч-відповідь чвертьфіналу Ліги чемпіонів між Баварією та Арсеналом відбудеться сьогодні, 17 квітня, о 22:00 за київським часом.

Джерело: RTE

Читайте також:

Арсенал має намір замінити Зінченка через погану гру

Баварія залишилася без чотирьох ключових гравців на матч проти Арсенала

Офіційно: Вердер виніс вирок Набі Кейті після його відмови їхати на матч проти Баєра

282
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS