Поділитись:

Богдан Слюбик: Хлопці піджартовують, називають зіркою

Неділя, 14 квітня 2024, 12:51
313
0
0
Богдан Слюбик: Хлопці піджартовують, називають зіркою

фото ФК Рух

Захисник Руху Богдан Слюбик в коментарі клубній пресслужбі підбив підсумки матчу з Кривбасом (1-1) та розповів, як команда зреагувала на те, що він потрапив до списку претендентів на премію Golden Boy 2024.

– Нам не вдалось реалізувати свої моменти, а їх було вдосталь. Хотілось би виграти такий матч проти серйозного суперника – Кривбасу. Зокрема, ми грали вдома перед своїми вболівальниками і їх було багато, гравці Руху відчували цю підтримку й хотіли зробити їм приємно. 

В епізоді з пропущеним голом сталось певне непорозуміння з Дмитром Ледвієм. Я не думав, що він вийде з воріт, а суперник використав цей момент і відкрив рахунок у матчі. Втім у другому таймі ми не опустили руки, змогли показати той футбол, у який ми можемо та прагнемо грати й зрівняли рахунок. Рух ніколи не здається і грає до кінця – гравці яскраво це продемонстрували у матчі з Кривбасом. 

Криворіжці є топовою командою в нашому чемпіонаті й зараз борються за єврокубки. Ми переконались, що це сильний опонент, але не можна сказати, що вони чимось нас здивували. Мабуть, наприкінці матчу нам не вистачило сил та емоцій. Також у деяких епізодах команда надто поспішала. Але це великий досвід і цей матч є важливим для нас у цьому плані. 

Я прийшов на тренування і всі почали звертатись до мене: "Golden Boy, Golden Boy!". Спочатку не розумів про що вони говорять, лиш потім вже у своєму номері я подивився на цей рейтинг і тоді все усвідомив. Був приємно здивований. Хлопці піджартовують, називають зіркою, - сказав захисник львів'ян.

Зазначимо, що у поточному сезоні Слюбик є лідером за ігровим часом серед гравців УПЛ, адже відіграв усі можливі хвилини у 24 турах чемпіонату, забивши у них 2 голи.

Читайте також:

Рух та Кривбас не виявили сильнішого у центральному матчі 24 туру УПЛ

Гравець Руху потрапив до списку претендентів на Golden Boy

Полісся - Колос: прогноз Конкурента на матч Серії А, 14 квітня 2024

313
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К