Поділитись:

Лунін допоміг Реалу на виїзді перемогти Мальорку

Субота, 13 квітня 2024, 21:20
601
0
0
Лунін допоміг Реалу на виїзді перемогти Мальорку

У суботу, 13 квітня, в матчі 31-го туру Мальорка приймала лідера чемпіонату Іспанії мадридський Реал. 

Нагадаємо, що у першому колі підопічні Анчелотті перемогли "острів'ян" 1:0, завдяки голу Антоніо Рюдіґера на 78-й хвилині. Андрій Лунін тоді провів хороший матч і залишив свої ворота "сухими".

Андрій Лунін розпочав сьогоднішній поєдинок у стартовому складі "королівського клубу" на стадіоні Пальма-де-Мальорка..

Карло Анчелотті ще до матчу говорив, що вимагає від своїх гравців великої поваги до суперників, бо гра буде не простою.

У першому таймі Реал не був схожий сам на себе. М'ячем більше володіли господарі, а гості своєю чергою сконцентрувалися на контратаках.

Лише на 31-й хвилині відбувся перший небезпечний удар у рамку воріт у матчі. Це - капітан Мальорки Антоніо Райльо високо вистрибнув, після навісу і потужно пробивав головою по воротах Реала, Андрій Лунін був на місці, здійснивши перший сейв у матчі.

За мить Чуамені віддав класний пас на хід Беллінгему, Джуд ефектно підкручує, але ворота господарів врятувала поперечина.

На 39 хвилині Лунін помилився, намагаючись відбити м'яч після навісу, але його підстрахував Менді і Андрій зумів зафіксувати шкіряного.

На перерву команди пішли "сухими", щоб перемогти Реалу потрібно було посилювати атакувальні дії, щоб вразити ворота острів'ян.

На 48 хвилині Орельєн Чуамені забив свій третій гол у сезоні. Дальнім ударом, завдяки рикошету від захисника Мальорки, він вивів Реал уперед - 1:0.

Майже відразу зрівняти рахунок у матчі міг Тоні Лато, але влучив у захисника Реала.

На 61 хвилині Модрич вивів на ударну позицію Діаса, але той заплутався і втратив 100% гольовий момент.

Через десять хвилин мав забивати Вальверде, коли воротар суперників, покинув свій "дім", але влучив у захисника, який знаходився на лінії воріт.

Згодом Лунін здійснив ефектний сейв після дальнього пострілу Серхі Дардера в ліву дев'ятку.

На 85-й хвилині Лунін отримав попередження за затримку часу. Доречі, це друга жовта картка в сезоні для українця. Попередній гірчичник українець також отримав у грі з Мальоркою в рамках першого кола.

На останніх секундах господарі ледь не зрівняли рахунок у матчі, але Ведат Муріку, пробив повз ворота.  

Наразі Реал очолює турнірну таблицю Ла Ліги, маючи 78 залікових пунктів після 31 туру. Мальорка з 31 балом - на 15 сходинці у турнірній таблиці.

У нинішньому сезоні Лунін зіграв за Реал у 26 матчах в усіх турнірах, пропустив 12 голів та ще 12 поєдинків провів «на нуль». Оцінка Андрія за сьогоднішню гру від Sofascore - 7.3.

Transfermarkt оцінює вартість українського воротаря у 16 мільйонів євро.

Ла Ліга. 31 тур 

Мальорка – Реал 1:0

Гол: Чуамені, 48

Мальорка: Райкович - Маффео (Радоньїч, 78), Гонсалес, Раїльо, Гонсалес, Лато - Антоніо Санчес (Абдон, 59), Морланес (Дардер, 59), Саму Кошта (Маскарель, 59), Дані Родрігес (Ларін, 87) — Мурікі

Реал Мадрид: Лунін - Васкес (Мілітао, 90), Рюдігер, Начо, Менді - Вальверде, Чуамені, Модрич (Карвахаль, 86) - Браїм Діас (Вінісіус, 63), Хоселу, Беллінгем (Камавінга, 64)

Попередження: Раїльйо, 16, Мурікі, 83 — Лунін, 85

Читайте також: 

Довбик - лідер у бомбардирській гонці Ла Ліги сезону 2023/2024

Бражко - новий лідер Динамо? 3 голи і асист в останніх 4 матчах

Мірча Луческу може закінчити тренерську кар'єру

601
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К