Поділитись:

Неймар міг отримати штраф за озеро

Четвер, 11 квітня 2024, 17:42
263
0
0
Неймар міг отримати штраф за озеро

фото: Getty Images

Неймар уникнув штрафу в 3 мільйони доларів за рішенням суду після того, як його звинуватили в завданні шкоди навколишньому середовищу через будівництво озера на території свого особняка.

Суперечка виникла, коли в мерію Мангаратіби надійшла перша скарга про екологічний злочин. Ця скарга була пов'язана з відео, яке Неймар опублікував у своєму акаунті в Instagram, де нібито демонструвалося штучне озеро, що будується на його ділянці, розташованій у Мангаратібі, місті на південному узбережжі Ріо-де-Жанейро.

Справу Неймара розслідували кілька відомств, включно з місцевою прокуратурою, державною цивільною поліцією та органами захисту довкілля. Однак рішенням судді Адріани Рамос де Мелло штраф і звинувачення були скасовані, оскільки у звіті державного природоохоронного органу INEA зазначалося, що будівельний проєкт не потребував спеціальних екологічних дозволів.

Суддя Адріана Рамос де Мелло заявила:

«Оскільки застосовані штрафи обчислюються мільйонами доларів, продовження вимоги (сплати)... завдасть істотної, непропорційної та навіть незаконної шкоди».

Міська рада Мангаратіби виписала чотири штрафи на загальну суму 16 млн реалів ($3,3 млн/£2,6 млн) за екологічні порушення, пов'язані з будівництвом штучного озера біля особняка Неймара. Ці порушення включали несанкціоновані будівельні роботи, відведення річкової води, вилучення землі та рослинності. Проте суддя підтримав висновки INEA, яка дійшла висновку, що для діяльності, яку здійснював Неймар, не було необхідності в екологічній ліцензії. Таким чином, передбачувані порушення були визнані відсутніми.

Неймар придбав особняк Мангаратіба у 2016 році, і, за повідомленнями бразильських ЗМІ, маєток має розкішні зручності, такі як вертолітний майданчик, спа-центр і тренажерний зал. Травмований бразильський форвард, як повідомляється, приєднався до своїх товаришів по команді Аль-Хіляль напередодні фіналу Суперкубка Саудівської Аравії проти Аль-Іттіхаду, щоб підтримати їхній бойовий дух у кулуарах.

Читайте також: Дніпро-1 втратив трьох основних гравців перед матчем з Металістом 1925

УЄФА подарує англійським клубам додаткове місце в Лізі чемпіонів у наступному сезоні

263
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS