Поділитись:

Колишній тренер донецького Шахтаря очолить один із топових англійських клубів

Середа, 10 квітня 2024, 13:50
506
0
0
Колишній тренер донецького Шахтаря очолить один із топових англійських клубів

Фото: GettyImages

Вест Гем Юнайтед визначив кандидата, який в кінцевому результаті замінить Девіда Мойєса вже цього літа, ним став колишній тренер донецького Шахтаря - Паулу Фонсека.

Чинний тренер Лілля Паулу Фонсека очолює короткий список англійців про заміну чинного тренера, який вони з кожним днем зважують. Цього разу "молоти" націлилася на кандидатуру 51-річного португальця.

Попри те, що Вест Гем готується до чвертьфінальної зустрічі Ліги Європи з німецьким Байєром і займає 7 місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги, фігура Мойєса дедалі більше піддається критиці з боку вболівальників і керівництва клубу.

Лілль Фонсеки є однією з найпривабливіших команд Франції. На цей час команда займає 4 місце в Лізі 1, а їхній матч в Лізі конференцій з Астон Віллою в четвер увечері стане для них першим в історії європейським чвертьфіналом.

Вважається, що саме атакувальний підхід, якому Фонсека віддає перевагу, є головною причиною, чому Вест Гем так пильно стежить за ним.

Нагадаємо, що Паулу Фонсека обіймав пост головного тренера донецького Шахтаря у період з 2016 по 2019 рік. Під егідою португальця український клуб здобув доволі багато трофеїв, серед яких: Чемпіонат України (3), Кубок України (3) і Суперкубок України (1).

Джерело: Inews

Читайте також:

Мікель Артета звинуватив одного з гравців Арсеналу у критичній помилці, яка коштувала команді перемоги

506
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS