Поділитись:

Жозе Моуріньо сенсаційно заявив, що готовий знову повернутися до тренерської кар'єри

Середа, 10 квітня 2024, 14:25
276
0
0
Жозе Моуріньо сенсаційно заявив, що готовий знову повернутися до тренерської кар'єри

Фото: GettyImages

Португальський тренер Жозе Моурінью має намір незабаром повернутися до своєї тренерської кар'єри, після того, як останній події на трансферному ринку створили для нього нові можливості.

"Якби я отримав шанс тренувати якусь команду вже завтра, я б це зробив. Зараз я відчуваю пустоту, через те що я не треную. Я, ймовірно, повернуся цього літа і спробую прийняти новий виклик", - сказав португалець.

Після того, як у січні його звільнили з посади коуча італійської Роми, численні ЗМІ пов’язували Маурінью з низкою різних команд, хоча на той момент він ще чітко не визначився зі своїм майбутнім. Натомість він насолоджувався переглядом кількох матчів у Європі та на Близькому Сході, готуючись до свого наступного виклику.

Нещодавно він зустрічався з офіційними особами Саудівської Аравії, щоб обговорити можливий перехід туди після закінчення поточного сезону, але робота трохи ближче до дому стала б кращим варіантом для португальця.

Повідомляється, що оскільки влітку Рубен Аморім очолить Ліверпуль, можливо, для Жозе Моурінью відчиняться двері на посаду тренера лісабонського Спортінга.

61-річний коуч вже сказав, що готовий повернутися до складу "левів", де він на початку 1990-х працював перекладачем Боббі Робсона.

Джерело: FourFourTwo

Читайте також:

Колишній тренер донецького Шахтаря очолить один із топових англійських клубів

Карло Анчелотті заявив, що Реал Мадрид цілком задоволений нічиєю з Манчестер Сіті

Пеп Гвардіола заявив, що стан поля на Сантьяго Бернабеу жахливий

276
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS