Поділитись:

Арсенал припинив продаж квитків перед матчем з Баварією: причина вас здивує

Понеділок, 08 квітня 2024, 14:01
329
0
0
Арсенал припинив продаж квитків перед матчем з Баварією: причина вас здивує

Фото: GettyImages

Футбольний клуб Арсенал жорстко протидіє вболівальникам, які намагаються продати квитки на чвертьфінальний матч Ліги чемпіонів проти мюнхенської Баварії на стадіоні Емірейтс. Це сталося після того, як УЄФА заборонив фанатам Баварії відвідувати перший матч через попередні інциденти, пов'язані з піротехнікою на виїзних матчах.

Зростає занепокоєння, що німецькі вболівальники можуть спробувати обійти заборону, придбавши квитки в домашніх секторах. Арсенал рішуче налаштований уникнути повторення подібних хаотичних сцен, які спостерігалися у 2017 році, коли під час матчу Ліги Європи проти ФК Кельн тисячі приїжджих уболівальників проникли на стадіон Емірейтс, придбавши квитки у членів клубу та на вебсайтах з продажу квитків.

Інцидент 2017 року призвів до бурхливих передматчевих заворушень, які затримали початок матчу на годину. Між фанатами Кельна, стюардами, поліцією та вболівальниками господарів стадіону відбулися сутички.

Враховуючи минулі помилки, Арсенал запровадив суворіші процедури продажу квитків на цей важливий матч. Нові учасники, які зареєструвалися для придбання квитків після 11 березня, до жеребкування Ліги чемпіонів, не зможуть отримати квитки. Крім того, власники сезонних абонементів можуть передавати свої квитки тільки через офіційну платформу клубу, а обліковий запис одержувача повинен бути створений до вищезгаданої дати.

Мюнхенська Баварія, знаючи про обмеження, закликала своїх фанів утриматися від поїздок до Лондона. Гранд Бундесліги отримали обмежену кількість квитків - близько 200 квитків для делегації друзів і сім'ї, а в директорській ложі очікується присутність ще 20 високопосадовців клубу.

Джерело: Standard

Читайте також: Біля стадіону Тоттенгема сталася трагедія: Чоловіка зарізали перед матчем

Екстренер Челсі відмовився від пропозиції очолити Аякс: фахівець чекає на МЮ

Челсі готовий включити Ріса Джеймса до угоди щодо підписання Федеріко Вальверде

329
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К