Поділитись:

Фанат Челсі, який одужав від раку, розплакався після неймовірного жесту "синіх" (+ВІДЕО)

Понеділок, 08 квітня 2024, 10:22
291
0
0
Фанат Челсі, який одужав від раку, розплакався після неймовірного жесту "синіх" (+ВІДЕО)

фото: Getty Images

Уболівальник Челсі з Нешвілла Натаніель, який нещодавно одужав від раку, розплакався, отримавши спеціальне повідомлення від захисника "синіх" Леві Колвілла. Натаніель є членом "Music City Blues" - фан-групи Челсі, що базується в Середньому Теннессі.

У розмові з футбольним клубом Челсі Натаніель поділився історією свого життя:

«У 2012 році у мене діагностували рак, і програма "Загадай бажання" зв'язалася зі мною і виконала моє бажання. Я носився з ідеєю поїхати до Лондона, щоб зустрітися з Челсі, і мені вдалося це зробити».

Зірка "синіх" Колвілл поділився зворушливим повідомленням для Натаніеля, як він сам сказав:

«Привіт, Натаніель, я просто хочу поділитися коротким повідомленням, щоб сказати, що ми дуже натхненні твоєю історією. Ми хочемо надіслати тобі невеликий подарунок у Нешвіллі на цих вихідних, і ми б хотіли запросити тебе приїхати і зустрітися з нами в нашому передсезонному турі. До зустрічі, друже».

Команда Маурісіо Почеттіно, якій вдалося виграти лише два з останніх п'яти матчів Прем'єр-ліги, наступного разу зіграє 15 квітня з Евертоном у протистоянні ліги. 20 квітня Челсі зустрінеться з Манчестер Сіті. Колвілл все ще намагається відновитися після травми пальця на нозі і може не встигнути до матчу проти "Ірисок".

Читайте також: Екстренер Ньюкасла помер після дев'ятирічної боротьби з деменцією

Мартін Едегор із Арсенала: Ми не боїмось Гаррі Кейна

291
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К