Поділитись:

Минай - Полісся: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 8 квітня 2024

Автор: Іван Чирко |
Понеділок, 08 квітня 2024, 09:55
327
0
0
Минай - Полісся: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 8 квітня 2024

фото upl.ua

Минай та Полісся дуже по різному розпочали весняну частину УПЛ. Минай всіх дивує грою та результатами, а Полісся навпаки розчаровує. Сьогодні вони зіграють між собою на полі закарпатців, де господарі намагатимуться продовжити вдалий старт сезону, а гості перервати безвиграшну серію. Старт гри о 13:00 за київским часом.

Якщо ви хочете додати емоцій перегляду цього матчу, то можете скористатись бонусами від нашого партнера.

Минай

Команда Желько Любеновича у весній частині сезону вже здобула 2 перемоги та 8 очок, що більше ніж за весь літньо-осінній період, коли у "лисиць" взагалі не було перемог і вони набрали лише 6 балів. Після чого їх всі списали з рахунків та відправляли у Першу лігу, але закарпатці ожили і вже підібрались на відстань трьох очок до Металіст 1925. Тому, якщо Минай сьогодні переможе, то він покине останню сходинку в турніhній таблиці і наблизиться на відстань 1 балу від Оболоні, яке знаходиться в зоні перехідних матчів.

Щодо складу, то вагомих втрат у Любеновича немає і він може розраховувати на всіх основних виконавців.

Полісся

"Вовки" мають серію із 8 матчів без перемог в рамках УПЛ, що опустило їх на 6 місце в турнірній таблиці. Окрім того, на тижні вони вилетіли із Кубка України, програвши у півфіналі Ворсклі (1-0). 

Таким чином після чудового старту в дебютному сезоні Прем'єр-ліги, які породили мрії про високі звершення, Полісся боляче опустили на землю. Що призвело до критики та зміни тренера, оскільки Калітвінцев подав у відставку, а замість його призначили Шищенка. Проте результаne це покищо не дає і ситуація в турнірній таблиці лише погіршується, бо відставання від п'ятого місця вже складає 6 очок.

З кадрових проблем у "вовків", як і раніше, головною проблемою буде відстутність Макуани. Окрім того, сьогодні не зіграє вилучений у попередньому турі Кушніренко.

Зірви джекпот тут

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Полісся - коефіцієнт 1.75

Ми ж вважаємо, що Минай не програє:

Перемога Минаю - 35%

Нічия - 34%

Перемога Полісся - 31%

Читайте також:

Шахтар у Львові переміг Рух у ювілейному матчі Степаненка

Металіст 1925 відібрав очки у Колоса

Гольова "злива" в Одесі: Олександрія у меншості ледь не відібрала очки у Чорноморця

327
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS