Поділитись:

Реал Мадрид знайшов свого наступного перспективного новачка

Неділя, 07 квітня 2024, 11:05
309
0
0
Реал Мадрид знайшов свого наступного перспективного новачка

Фото: GettyImages

Реал Мадрид роками наполегливо працює над тим, щоб підписувати найкращих молодих талантів світового футболу, чи то прихована зірка, як Феде Вальверде за п'ять мільйонів євро, чи то талант покоління, як Ендрік з Палмейраса, потенційно за понад 50 мільйонів.

Хист Джуні Калафата до пошуку талантів не має собі рівних, тому, коли він знаходить молодих гравців для підписання в Реал Мадрид, Флорентіно Перес дав йому карт-бланш, а вболівальники "вершкових" з нетерпінням чекають на наступного Родріго Гоеса, Вінісіуса Жуніора чи Едуардо Камавінгу, який поведе команду до чергової Ліги чемпіонів.

Цього літа Калафат і Мадрид роблять пріоритетом 18-річну зірку Лілля Лені Йоро як свого наступного основного центрального захисника поруч із Мілітао. Можливо навіть, запросивши його разом із Кіліаном Мбаппе та Альфонсо Девісом як трійку елітних підписань.

Проте Реал Мадрид також готовий взяти нового топ-проспекта з Південної Америки. Фабріціо Романо повідомляє, що мадридці прагнуть підписати 16-річного таланта півзахисту з Рівер Плейта – Франко Мастантуоно.

Плеймейкери знову стають модними, і, можливо, Реал Мадрид очолить відродження цієї позиції, підписавши минулого літа трьох атакуючих півзахисників найвищого класу: Джуда Беллінгема, Браїма Діаса та Арду Гюлера. А за словами Фабріціо Романо, Реал Мадрид неодноразово відправляв скаутів спостерігати за Мастантуоно, і планує робити це й надалі.

Джерело: Твіттер Fabrizio Romano

Читайте також: Лука Модріч їде додому? Динамо Загреб намагається повернути зірку Реала до Хорватії (+ВІДЕО)

Куртуа може повернутися у ворота Реала вже цього сезону

Футболка гравця Реала - найпопулярніша у всьому світі

309
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К