Поділитись:

Атлетік переміг Мальорку по пенальті та виграв Копа дель Рей (+ВІДЕО)

Неділя, 07 квітня 2024, 10:23
386
0
1
Атлетік переміг Мальорку по пенальті та виграв Копа дель Рей (+ВІДЕО)

фото: Getty Images

6 квітня Атлетік здобув свій 24-й Кубок дель Рей, перемігши Мальорку по пенальті з рахунком 4:2 після 120 хвилин гри, яка закінчилася з рахунком 1:1.

Як і більшість фіналів, гра розпочалася в стриманій манері з відносно рівним володінням м'ячем і великою кількістю гольових моментів. Мальорка відкрила рахунок одразу після 20-ї хвилини, і це сталося завдяки всемогутньому пінболу у штрафному майданчику. Після кількох сейвів Хулена Агіррезабали та зупинок в інших місцях, Дані Родрігес нарешті прицілився і блискуче поклав м'яч у верхній кут, чим привів своїх вболівальників у шаленство.

Атлетік відповів і думав, що зрівняв рахунок завдяки голу Ніко Вільямса, але був зафіксований офсайд.

Вони зрівняли рахунок через п'ять хвилин після перерви, і Вільямс знову відзначився, віддавши чудову передачу на Ойхана Сансета, який майстерно замкнув з лінії воротарського майданчика. Набравши обертів, Атлетік намагався забити другий гол, але не зміг, тому гра перейшла в екстра-тайм.

У додаткові 30 хвилин обидві команди намагалися створити гольові моменти, але Атлетік по-справжньому наполягав на взятті воріт, але, знову ж таки, не зміг, а це означало, що фінал 122-го розіграшу Копа дель Рей буде вирішуватися в серії пенальті.

Атлетік втримав свої нерви перед власною штрафною, реалізувавши всі чотири пенальті, а Ману Морланес і Неманья Радоньїч стали козлами відпущення для Мальорки.

Драматичне завершення ночі в Севільї і перший титул за 40 років для баскського клубу.

 

 

Атлетік - Мальорка 1:1 (пен 4:2)

 

 

Голи: 50' Сансет О. - 21' Родрігес Д.

 

Читайте також: Емполі Коваленка "перестріляв" Торіно

Арсенал із Зінченком у старті переміг Брайтон Де Дзербі

386
0
Надрукувати
мітки:
1 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К