Поділитись:

АПЛ: прогнози Кріса Саттона на матчі 7 квітня 2024

Неділя, 07 квітня 2024, 09:10
282
0
0
АПЛ: прогнози Кріса Саттона на матчі 7 квітня 2024

Фото: GettyImages

АПЛ, 32-й тур – Шеффілд Юнайтед прийматиме Челсі з Михайлом Мудриком, а Тоттенгем протистоятиме Ноттінгем Форесту. Напередодні цих зустрічей футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон поділився своїми прогнозами на результати матчів. Поєдинки відбудуться в неділю, 7 квітня, старт матчів о 19:30 та 20:00 відповідно, за київським часомА якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від наших партнерів.

 

Шеффілд Юнайтед - Челсі

 

Наставник Челсі Маурісіо Почеттіно після драматичної перемоги над Манчестер Юнайтед був таким натхненним. Таким я не бачив його з часу голу Лукаса Моури, коли його Тоттенгем переміг Аякс у півфіналі Ліги чемпіонів у 2019 році.

Я співчував Почеттіно, адже його команда вела в рахунку 2:0 і продовжувала перемагати, поки Мойзес Кайседо не подарував Юнайтед можливість повернутися в гру. Почеттіно, мабуть, рвав на собі волосся, коли рахунок став 2:2 по перерві.

Челсі дуже наївно грає в обороні, але вони все одно знайшли спосіб перемогти. Вони все ще мають шанси посісти досить високе місце, щоб кваліфікуватися в єврокубки - що було б дійсно чудово, враховуючи сезон, який вони провели. Я все ще вважаю, що нічия 2:2 з Бернлі минулого тижня підбиває підсумки їхньої кампанії.

Я б описав Челсі зараз як команду, яка все ще вчиться. Почеттіно зробив кілька влучних зауважень про те, що його гравці повинні працювати так само наполегливо, коли вони не володіють м'ячем, як і тоді, коли він у них є, і це стосується всіх суперників.

Вони дійсно повинні перемогти Шеффілд Юнайтед, але їм потрібно зосередитися і підтримувати свою інтенсивність. Я не вважаю, що у "блейдс" закінчується час, щоб врятуватися від вильоту, тому що я думаю, що це неминуче. Питання лише в тому, коли вони підуть на дно.


Прогноз Саттона: 1-3

 

Тоттенгем - Ноттінгем Форест

 

Перемога Ноттінгем Форест над Фулгемом була дуже важливою для них, і очко тут також було б дуже важливим. Однак я не бачу, що це станеться. Нуну Ешпіріту Санту не було чого святкувати під час його короткого перебування на посаді керманича "шпор" у 2021 році.Я  не бачу, щоб у нього було багато причин посміхатися після повернення до клубу.

Як і більшість тижнів, я ставлю на Тоттенгем за допомогою цієї програми. Цими вихідними я збираюся зробити Сон Хьонг Міна капітаном моєї фантастичної команди, тому що я очікую від нього хет-трику і впевненої перемоги "шпор".

У мене таке відчуття, що деякі люди дивляться на Тоттенгем і думають, чи не втратили вони трохи того запалу, який був у них на початку сезону. Проте я не згоден з цим.

Наразі вони не перебувають у чудовій формі, але я все одно вважаю, що вони провели чудову першу кампанію під керівництвом Анге Постекоглу. Він зацікавлений у результативності та прогресі, і я не думаю, що хтось може заперечити, що вони досягли прогресу, попри продаж Гаррі Кейна до Баварії перед самим початком сезону.

 

Прогноз Саттона: 4-1

Читайте також: Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 7 квітня 2024

Третя команда в боротьбі за Де Дзербі? Клуб із Серії А полює на тренера Брайтона

 

282
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К