Поділитись:

Голанд та Де Брюйне посварились через... куртку (+ВІДЕО)

Субота, 06 квітня 2024, 15:22
419
0
0
Голанд та Де Брюйне посварились через... куртку (+ВІДЕО)

фото: Getty Images

Ерлінг Голанд та Кевін Де Брюйне в роздягальні розгорнули модну боротьбу за куртку Dolce&Gabbana.

Обидва гравці відіграли ключову роль у потрійному чемпіонстві Сіті: Голанд забив вражаючі 52 голи, а Де Брюйне віддав 31 гольову передачу в усіх турнірах. Їхні героїчні вчинки були зафіксовані і тепер випущені в шестисерійному документальному фільмі Netflix, який також пропонує поглянути на закулісні моменти кампанії 2022-23 років.

У другому епізоді документального серіалу Голанд і де Брюйне грайливо жартують над своїм почуттям моди. Схоже, що ці модні розбірки є регулярним явищем у гримерці, оскільки бельгієць зізнався, що це "внутрішня битва" між ними за вибір гардеробу.

На запитання, хто найкраще одягається із гравців Сіті, Де Брюйне відповів: «Таке відчуття, що це внутрішня боротьба».

Голанд відповів: «На мою думку, я повинен бути у цьому списку».

Потім сцена переходить до монтажу в роздягальні, де знято, як Де Брюйне нападає на Голанда: «Це має гарний вигляд лише через бренд (вказуючи на куртку Dolce & Gabbana, яку носить Голанд)».

Голанд запитав: «Тобі не подобається?»

Де Брюйне відповів: «Та ні. Я просто кажу...». Півзахисник обірвав його: «У твоєму тоні це звучить не дуже».

У документальному фільмі Голанд додав: «Кевін, я не знаю, чому він заговорив зі мною, тому що, чесно кажучи, його одяг не дуже гарний».

Де Брюйне відреагував на його коментар і пояснив: «У мене немає часу. Мені потрібно прокидатися о 5:30 ранку, і відвезти трьох дітей до школи. Вибираю те, що лежить зверху і є зручним».

Незважаючи на їхні жарти, де Брюйне підкреслив, що схвалення дружини має для нього найбільше значення. І з гумором додав: «Мені комфортно, я щасливий. Дружина, мабуть, щаслива. Вона все одно купує більшість речей, тож мене це влаштовує».

Тренер Манестер Сіті Пеп Гвардіола вирішив дати відпочити Голанду та Де Брюйне у перемозі над Астон Віллою, і залишається неясним, чи будуть вони задіяні проти Крістал Пелас на Селхерст Парк, оскільки тактик приділяє увагу вирішальному протистоянню з Реалом в Лізі чемпіонів.

 

Ерлінг Голанд та Кевін Де Брюйне в роздягальні розгорнули модну боротьбу за куртку Dolce&Gabbana.

Читайте також: Боруссія Дортмунд - Штутгарт: прогноз Конкурента на матч Бундесліги, 6 квітня 2024

Барселона цікавиться зіркою Наполі: каталонці провели перші переговори

419
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К