Поділитись:

Крістіан Пулішич змінить позицію у складі Мілану

Субота, 06 квітня 2024, 14:18
315
0
0
Крістіан Пулішич змінить позицію у складі Мілану

фото: Getty Images

Крістіан Пулішич може опинитися в новій ролі в матчі Мілана проти Лечче через проблеми з глибиною складу.

Після дискваліфікації Рубена Лофтус-Чіка за сутичку "россонері" зазнали удару по півзахисту і не мають інших варіантів атакувального півзахисту на лавці запасних. Одним з рішень може бути гра з трьома центральними півзахисниками, але інший варіант, який тренер розглядає, - це переміщення Пулішича на місце англійського легіонера.

У січні коуч Мілана Стефона Піолі бавився з ідеєю використання Пулішича в якості трекуариста в півзахисті, але до цього так і не дійшло. Тепер же, однак, такий хід може бути вимушеним через дефіцит у півзахисті. В такому випадку нігерієць Самуель Чуквуезе зайняв би правий фланг, а Пулішич діяв би в останній третині поля як атакувальний півзахисник. На рахунку американця 12 голів та вісім результативних передач за Мілан у цій кампанії, і він намагатиметься розвинути свій успіх у вихідні, просто з іншої позиції на полі.

«Це рішення, яке ми оцінюємо», - сказав Піолі щодо Пулішича на позиції 10-го номера.

На вихідних "россонері" зіграють з Лечче, а потім переключать свою увагу на Європу, де зіграють з італійським клубом Рома. Цей дует зустрінеться в Лізі Європи в четвер (11.04.).

Читайте також: Артур Авагімян встановив унікальне досягнення в історії Чорноморця та побив рекорд УПЛ

Ліонель Мессі повертається на поле

315
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К