Поділитись:

АПЛ: прогнози Кріса Саттона на матчі 6 квітня 2024

Субота, 06 квітня 2024, 12:10
259
0
0
АПЛ: прогнози Кріса Саттона на матчі 6 квітня 2024

Фото: GettyImages

АПЛ, 32-й тур – Астон Вілла вдома прийматиме Брентфорд з Єгором Ярмолюком, Евертон з Віталієм Миколенком поїде до Бернлі, Фулгем зіграє з Ньюкаслом, Лутон протистоятиме Борнмуту Іллі Забарного, а Вулвергемптон вдома зіграє проти Вест Гема. Напередодні цих зустрічей футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон поділився своїми прогнозами на результати матчів. Поєдинки відбудуться в суботу, 6 квітня, старт всіх матчів о 17:00 за київським часомА якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК GGBET.

 

 

Астон Вілла - Брентфорд

 

Брентфорд був досить прагматичним, зігравши внічию з Брайтоном в середині тижня. Я не звинувачую наставника "бджіл" Томаса Франка за такий підхід.

Він намагається залишитися в Прем'єр-лізі, тому кожне очко має вирішальне значення. Зараз вони мають перевагу в шість очок над Лутоном, який посідає третє місце з кінця, плюс набагато кращу різницю забитих і пропущених м'ячів.

Я все ще вважаю, що Брентфорду потрібна ще одна перемога до кінця сезону, щоб бути абсолютно впевненим у збереженні прописки. Вони її здобудуть, але я не думаю, що вона буде тут, незважаючи на проблеми з травмами у Астон Вілли.

Нападник Вілли Оллі Уоткінс все ще під питанням через травму підколінного сухожилля, яка не дозволила йому зіграти проти Сіті. Але Джон Дюран добре проявив себе на стадіоні Етіхад, і він теж створить проблеми Брентфорду.

 

Прогноз Саттона: 2:1

 

Евертон - Бернлі

 

Нічия з Ньюкаслом буде зарахована Евертону як очко. Проте це не змінює того факту, що Бернлі був останньою командою, яку вони обіграли в чемпіонаті, на Терф Мур 16 грудня.

Шон Дайч добре попрацював зі своєю старою командою в тій грі, але його команда не виграла жодного з 13 матчів чемпіонату, які відбулися після цього. Вони перебувають під реальним тиском, щоб виправити це прямо зараз.

Атмосфера Гудісон Парк була дуже важливою для Евертона в минулому. Але я бачу, як уболівальники будуть дуже хвилюватися, якщо вони відстануть на один гол або все піде не за планом.

Для Бернлі це, звісно, теж важлива гра. Справедлива гра для "кларетс", безпрограшна серія з чотирьох матчів дала їм шанс уникнути вильоту, але якщо вони збираються залишитися в АПЛ, то вони дійсно повинні виграти цю гру.

Я думаю, що Евертон візьме очки. Я не можу підтримати їхню недавню форму, але це добре збалансована команда, яка зазвичай створює кілька моментів. Цього разу цього може бути достатньо.

 

Прогноз Саттона: 2:0

 

Фулгем - Ньюкасл

 

Нестабільність Ньюкасла означає, що вони перетворюються на новий Челсі. Це не дуже добре ні для них, ні для моїх прогнозів.

У Фулгема теж були злети і падіння, але вдома вони зазвичай більш надійні. Склад "сорок" все ще розтягнутий травмами, і деякі їхні гравці, схоже, виснажені.

У порівнянні з минулим сезоном, цього разу Ньюкасл значно гірше захищається. Вони пропустили 33 голи в 38 матчах у 2022-23 роках, але вже пропустили 52 в 30 матчах цієї кампанії.

Багато в чому це пов'язано з тим, що їхня постійна п'ятірка з минулого сезону - захисники Кіран Тріпп'є, Ден Берн, Фабіан Шар і Свен Ботман, а також голкіпер Нік Поуп - пропустили так багато ігор цього разу. Всі ці п'ятеро гравців вийшли на поле щонайменше у 35 матчах чемпіонату минулого сезону, але в останні місяці не було нічого схожого на таку ж безперервність.

Це головна причина, чому командам вдавалося їх обіграти. Я очікую, що Фулгем зробить те ж саме.

Зірви джекпот ТУТ 

Прогноз Саттона: 2:1

 

 

Лутон - Борнмут

 

Лутон мав кілька невдалих результатів, які сильно вдарили по їхніх надіях залишитися на вершині. Проте те, що дійсно переслідуватиме їх, якщо вони вилетять - це їхній провал з 3:0 до поразки 4:3 від Борнмута 13 березня.

"Капелюшники" продовжують обігрувати команди, які знаходяться впритул, але опиняються по той бік межі можливого рахунку. Як вони можуть це змінити? Ну, мені здається, що збереження воріт "сухими" є життєво важливим, враховуючи їхню ситуацію. Вони не змогли цього зробити з часу їхньої останньої перемоги в чемпіонаті, над Брайтоном 30 січня.

Вони довели, що можуть забити один-два голи. Тепер їм потрібно покращити гру в обороні - але я не думаю, що вони будуть бездоганно грати проти Борнмута.

Здається, "вишні" знайшли правильний баланс між захистом та атакою. Їхня хода вивела їх у верхню половину таблиці.

 

Прогноз Саттона: 1-1

 

Вулвергемптон - Вест Гем

 

Після того, як Вест Гем буквально вирвав поразку з пащі переможця на Сент Джеймс Парк, у минулому турі він зіграв внічию з Тоттенгемом.

Я все ще вважаю, що наставник "молотобійців" Девід Моєс проробив пристойну роботу в цьому сезоні. Вони також знаходяться на досить хорошому місці напередодні першого матчу чвертьфіналу Ліги Європи проти леверкузенського Баєра наступного тижня.

Однак я не думаю, що "молотобійці" виграють цей матч. Вулвз трохи поскрипують через травми, особливо в передній лінії. Але вони вдома, і я думаю, що вони зможуть щось здобути тут.

 

Прогноз Саттона: 1-1

Читайте також: Брайтон - Арсенал: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 6 квітня 2024

Крістал Пелес - Манчестер Сіті: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 6 квітня 2024

Мікель Артета: В Арсенала є всі шанси на чемпіонство

Манчестер Сіті зацікавився перспективним гравцем РБ Лейпцига

Борнмут представив 4 комплекти ретро-форми 90-х (+ВІДЕО)

 

259
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К