Поділитись:

Реал Мадрид неочікувано заявив, що прощається із Карло Анчелотті

П'ятниця, 05 квітня 2024, 12:00
6458
0
0
Реал Мадрид неочікувано заявив, що прощається із Карло Анчелотті

Фото: GettyImages

Мадридський Реал активно планує еру після Карло Анчелотті та вже визначився з його заміною, повідомляє Mundo Deportivo з посиланням на анонімні джерела.

Не дивлячись на те, що контракт чинного тренера Реала розрахований до середини 2026 року, президент клубу Флорентіно Перес почав задумуватися над його заміною. 

Анчелотті став найуспішнішим головним тренером усіх часів у Лізі чемпіонів у 2022 році, привівши "лос-бланкос" до їхнього 14 трофею у цьому турнірі. Тоді Реал Мадрид переміг Ліверпуль з рахунком 1:0 на стадіоні Стад де Франс.

У поточному ж сезоні команда італійця вийшла до чвертьфіналу найпрестижнішого європейського турніру. Вже наступного тижня "мадридці" зустрінуться у першому матчі зі своїм суперником Манчестер Сіті. Також вони мають комфортну перевагу у вісім очок у чемпіонаті Іспанії.

Як повідомляє Mundo Deportivo, керівництво "вершкових" розглядає лише одну кандидатуру на заміну Карло. А саме свого колишнього гравця і нинішнього коуча Баєра Хабі Алонсо. 

Додамо, що перший матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів між Реал Мадридом і Манчестер Сіті відбудеться у вівторок, 9 квітня, о 22:00 за київським часом.

Читайте також:

Ліонель Мессі вступив у сутичку з тренером Монтеррея після поразки у чвертьфіналі Кубка чемпіонів

Ювентус купує перспективного голкіпера з відомого італійського клубу

16-річний вундеркінд Барселони зробив сміливий прогноз щодо гри з ПСЖ

6458
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К