Поділитись:

Гаррі Кейн кинув виклик Роберту Левандовському

П'ятниця, 05 квітня 2024, 10:55
822
0
0
Гаррі Кейн кинув виклик Роберту Левандовському

колаж: Football.konkurent.ua

Подвиги Гаррі Кейна в Баварії здивували багатьох, незважаючи на те, що зірковий нападник прийшов до команди з багатим послужним списком.

Гравця збірної Англії придбали гіганти Бундесліги під час літнього трансферного вікна 2023 року. Він був вирваний у Тоттенгема в результаті великої грошової угоди. 30-річний фронтмен став найкращим бомбардиром "шпор" і "трьох левів" за весь час свого перебування в північному Лондоні.

У Німеччині Кейн не збавляє обертів: він 37 разів потрапляв у ворота суперників у всіх турнірах. Він також записав на свій рахунок 12 гольових передач і прагне побити рекорд легендарного колишнього 9-го номера Баварії Роберта Левандовського.

Півзахисник Баварії Баслер розповів Betway про те, який вплив справив перевірений гравець на Альянц Арені:

«Думаю, ми всі були трохи здивовані, що Гаррі Кейн справив такий вплив. Судячи з усього, що ви чуєте з Мюнхена, він, мабуть, видатний хлопець. Він повинен бути світового класу як людина, і в цьому немає жодних сумнівів, як футболіст. На мою думку, якщо у нього не буде травм, він може навіть побити рекорд Левандовського».

Хоча рекорди - це добре, Кейн приєднався до Баварії, щоб покласти край своєму довгому очікуванню золотих нагород. Існує небезпека, що ця безрезультатна серія може продовжитися, адже невдала внутрішня кампанія означає, що Ліга чемпіонів - єдиний трофей, який Кейн і команда можуть здобути у 2023-24 роках.

Читайте також: Інтер Маямі підпише ще одного партнера для Ліонеля Мессі

Суркіс про продаж одного з лідерів Динамо: Ніхто його не буде тримати

822
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К