Поділитись:

Клуби Саудівської Аравії пропрацьовують трансфер Ромелу Лукаку

Четвер, 04 квітня 2024, 18:49
294
0
0
Клуби Саудівської Аравії пропрацьовують трансфер Ромелу Лукаку

Фото: GettyImages

Шанси на те, що Рома зможе втримати Ромелу Лукаку після цього сезону, зменшуються, а саудівські клуби вже починають цікавитися можливим трансфером влітку.

30-річний бельгійський форвард успішно виступав у першій половині сезону під керівництвом Жозе Моурінью, забивши 15 голів. Однак після приходу тренера Даніеля Де Россі його форма різко погіршилася - лише 3 голи за останні чотири місяці.

Рома хотіла б залишити Лукаку, але повідомлення ЗМІ підкреслили, наскільки це складно з огляду на сукупні витрати понад 80 мільйонів євро, які включають угоду з Челсі та трирічний контракт у столиці Італії.

Видання Corriere della Sera через Calciomercato.com повідомляє, що кілька неназваних клубів Саудівської Аравії вже почали готувати можливий трансфер Лукаку влітку, розуміючи його особливе становище на трансферному ринку, оскільки Челсі шукає нових покупців.

"Сині" хочуть отримати близько 40-45 мільйонів євро за 30-річного нападника, який не має наміру залишатися в складі лондонського клубу наступного сезону. Ситуація для "джаллороссі" ще більше ускладнюється тим, що вони більше не можуть скористатися "Постановою про економічне зростання" під час угоди з бельгійцем. 

Джерело: Calciomercato.com

Читайте також: К'єлліні може повернутися в Ювентус

Капітан Наполі Ді Лоренцо зацікавив два відомі клуби АПЛ

Інтер достроково стане чемпіоном Італії

Зірковий гравець італійського Наполі обрав для себе новий клуб

294
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К