Поділитись:

Челсі знайшов несподівану заміну Конору Галлахеру

Четвер, 04 квітня 2024, 19:09
451
0
0
Челсі знайшов несподівану заміну Конору Галлахеру

Фото: GettyImages

Як повідомляє Fichajes, Челсі розглядає можливість здійснити несподіваний трансфер півзахисника мадридського Реала Орельєна Тчуамені в найближче літнє трансферне вікно. Однак потенційний перехід може бути пов'язаний з певними ускладненнями.

Перехід Тчуамені в Реал за 80 мільйонів євро в минулому сезоні змусив багатьох здивуватися. Хоча він гідно виступав за іспанський гранд, цього сезону в його грі почали з'являтися помилки. Попри нестабільність, Реал навряд чи розглядав можливість його продажу в січні і продовжує вагатися, чи робити це влітку.

З іншого боку, Челсі, схоже, дуже хоче підсилити свій півзахист за рахунок Тчуамені, потенційно виклавши за нього ще 100 мільйонів євро або більше. Можливий літній продаж Конора Галлахера з метою отримання прибутку міг би звільнити кошти і створити умови для підписання нового гравця.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Фінансові можливості Челсі для такої великої покупки залишаються під питанням. Клуб стикається з ризиком порушення правил фінансового фейр-плей (FFP), проте вони продовжують бути пов'язаними з одними з найбільш затребуваних гравців у світі.

Джерело: Fichajes

Читайте також: Челсі шукає заміну Мудрику – клуб готує солідну суму за вінгера Реала

Баєр Хабі Алонсо встановив новий сенсаційний рекорд

451
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К