Поділитись:

Манчестер Юнайтед - головний претендент на покупку одного із ключових гравців Реала

Четвер, 04 квітня 2024, 15:10
403
0
0
Манчестер Юнайтед - головний претендент на покупку одного із ключових гравців Реала

Фото: GettyImages

Манчестер Юнайтед серйозно налаштований на придбання зіркового гравця мадридського Реала Родріго де Гоеса.

Схоже, саме "червоні дияволи" є головними претендентами на покупку бразильця, хоча раніше ця роль належала Ліверпулю. Раніше керівництво Реала було категорично проти продажу молодого таланта, проте вони все ж змінили своє рішення. Тепер "вершкові" готові виставити на ринок Родріго, щоб звільнити місце для Кіліана Мбаппе.

Нагадаємо, що 23-річний де Гоес підписав контракт з мадридським клубом у 2019 році та допоміг йому виграти 9 головних трофеїв, у тому числі 1 Лігу чемпіонів і 2 титули Ла Ліги.

На цей час він вважається одним із найкращих молодих вінгерів у світі. Цього сезону він провів 42 матчі, в яких забив 15 голів і віддав 8 асистів.

За інформацією Defenca Central, Манчестер готовий побити свій трансферний рекорд, щоб підписати Родріго вже цього літа. Юнайтед готовий запропонувати 120 мільйонів євро, але якщо Реал буде незадоволений цією сумою, то "дияволи" без вагань піднімуть планку до 150 мільйонів.

Якщо цей трансфер все-таки відбудеться, то він стане новим клубним рекордом. Поточний рекорд становить 90 мільйонів фунтів стерлінгів, які МЮ заплатив за Поля Погба в далекому 2016 році.

Читайте також:

Баєр Хабі Алонсо встановив новий сенсаційний рекорд

Челсі шукає заміну Мудрику – клуб готує солідну суму за вінгера Реала

Вест Гем на пару з Астон Вілою побореться за топового гравця Атлетіко Мадрид

403
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К