Поділитись:

Філ Фоден зрівнявся з легендами за кількістю хет-триків в АПЛ

Четвер, 04 квітня 2024, 12:10
566
0
0
Філ Фоден зрівнявся з легендами за кількістю хет-триків в АПЛ

Фото: GettyImages

Блискучий виступ Філа Фодена у матчі проти Астон Вілли, де він відзначився хет-триком, зробив його одним із найвидатніших гравців Прем'єр-ліги. Молодий талант англійської збірної приєднався до компанії Кріштіану Роналду, Френка Лемпарда та Дідьє Дрогба, які можуть похвалитися трьома хет-триками в АПЛ.

Фоден привів Манчестер Сіті до перемоги з рахунком 4:1 на стадіоні Етіхад, а Родрі забив перший гол. Однак саме майстерність Фодена дійсно привела Сіті до перемоги. 

У цьому сезоні Фоден вийшов на новий рівень, перевищивши позначку у 20 голів у всіх турнірах і забивши 21 м'яч. Він продовжує встановлювати особисті рекорди, ставши ключовою фігурою як для клубу, так і для країни.

Колекція хет-триків Фодена тепер включає знакові голи у ворота Манчестер Юнайтед у жовтні 2022 року та Брентфорда на початку цього року в лютому. Це досягнення ставить його в один ряд з такими легендами Прем'єр-ліги, як Роналду (Манчестер Юнайтед), Лемпард і Дрогба (Челсі).

Серед інших відомих гравців з трьома хет-триками у Прем'єр-лізі - Еммануель Адебайор, Ніколя Анелька, Роббі Кін, Ромелу Лукаку та Уле Гуннар Сульшер. Однак абсолютним лідером у цій категорії залишається легенда Манчестер Сіті Серхіо Агуеро, на рахунку якого рекордні 12 хет-триків.

Читайте також: Хет-трик Фодена допоміг МанСіті розгромити Астон Віллу

Ньюкасл готується здійснити трансфер на 140 мільйонів

Зіркового футболіста АПЛ на зраді викрив дверний дзвінок

566
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К