Поділитись:

Барселона відмовилася від гучних трансферів на найближчі два роки

Четвер, 04 квітня 2024, 10:57
434
0
0
Барселона відмовилася від гучних трансферів на найближчі два роки

Фото: GettyImages

Цьогорічне літнє трансферне вікно буде доволі непростим для Барселони, зокрема через все ще наявні серйозні фінансові проблеми.

Щоб не порушити правила чинні Ла Ліги, каталонському гранду доведеться продати низку футболістів, а також знизити фонд заробітної плати. В іншому випадку вони знову зіткнуться з проблемами реєстрації гравців, як це часто траплялося в останні сезони. 

Один із довірених журналістів клубу Адріан Санчес повідомив для Barca Universal, що Барсі потрібно чітко визначити, на кого саме і на що саме вони повинні витрачати гроші та скільки, щоб у результаті не опинитися у ще складнішому становищі. Керівництво клубу не може собі дозволити викласти сотні мільйонів євро за одного гравця, як це відбулося в минулому з такими гравцями, як Усман Дембеле, Антуан Грізманн і Філіппе Коутіньо. Саме через ось таке невміле поводження з грошима вони і потрапили в біду.

Фактично, підписання топового гравця також виключається і наступного літа, через те, що Барселона швидше за все не зможе повністю виправити свою фінансову ситуацію до того часу.

Додамо, що зараз керівництво і тренерський штаб "блауграни" розглядають більш фінансово доступні варіанти, такі як Амаду Онана, Жоржиньо та Джошуа Кімміх. 

Читайте також:

Два ключові гравці Барселони мають намір відновитися до гри з ПСЖ

Ліверпуль втратив вісім важливих гравців перед нинішнім матчем з Шеффілд Юнайтед

Гол Кіліана Мбаппе вивів ПСЖ у фінал кубка Франції (+ВІДЕО)

434
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К