Поділитись:

Челсі - Манчестер Юнайтед: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 4 квітня 2024

Четвер, 04 квітня 2024, 11:25
441
0
0
Челсі - Манчестер Юнайтед: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 4 квітня 2024

Фото: GettyImages

АПЛ, 31-й тур – дві нестабільні команди зіграють між собою: Челсі з Михайлом Мудриком прийматиме Манчестер Юнайтед. Напередодні цієї зустрічі футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон поділився своїм прогнозом на результат матчу. Поєдинок відбудеться у четвер, 4 квітня, старт гри о 22:15 за київським часомА якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК GGBET.

Челсі - Манчестер Юнайтед

 

Деякі вболівальники Манчестер Юнайтед трохи розсердилися на мене, коли я прогнозував їхні поразки в минулому. Те, що сталося в матчі проти Брентфорда, підвело підсумок їхнім очікуванням.

Юнайтед був на висоті після перемоги над Ліверпулем у Кубку Англії перед міжнародною перервою. Вони продемонстрували неабияку стійкість, щоб повернутися і виграти так, як вони це зробили.

Я подумав: "Ну ось, почалося" і подумав, що це ще один переломний момент, коли вони можуть продовжити. Проте потім вони виходять і демонструють таку безглузду гру проти "бджіл". Вони були настільки слабкими, але коли Мейсон Маунт забив у компенсований час, здавалося, що їм все зійшло з рук.

Цього разу Брентфорд заслужено зрівняв рахунок, але Юнайтед робить це весь сезон. Їм пощастило з самого початку.

Що ж до цієї гри, то хтозна, що буде далі. Я продовжую помилятися щодо Челсі, включаючи їхню нічию 2:2 проти Бернлі в минулому турі.

Коул Палмер продовжує бути головною надією "синіх", але з рештою команди щось не так. Якщо вони не змогли обіграти Бернлі вдома, коли "кларетс" залишилися вдесятьох, то хай допоможуть їм небеса.

Враховуючи всі обставини, це робить цю гру неможливою для прогнозування. Мені здається, що буде нічия, але Палмер заб'є, тому я збираюся ставити на нього, щоб отримати вирішальну перемогу.

Зірви джекпот ТУТ 

Прогноз Саттона: 2-1

Читайте також: Легендарний гравець Ліверпуля потрапив у лікарню і перебуває у критичному стані

Забарний визнаний найкращим гравцем матчу АПЛ

Брайтон повідомив Барселоні, що не задоволений грою Ансу Фаті

441
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К