Поділитись:

Акторка дорослого кіно зізналася, що є палкою фанаткою Вест Гема (+ФОТО)

Середа, 03 квітня 2024, 18:47
633
0
0
Акторка дорослого кіно зізналася, що є палкою фанаткою Вест Гема (+ФОТО)

Фото: Instagram @summer_foxofficial

Життя Лани Хакабі, більш відомої як зірка дорослого кіно Саммер Фокс, було сповнено крутих поворотів. Від доньки пастора та офіцера поліції до актриси дорослого кіно - її кар'єрний шлях був неординарним. Однак однією з постійних речей у її житті була непохитна підтримка Вест Гем Юнайтед.

Попри те, що Лана не виросла біля стадіону Вест Гема і не має жодних родинних зв'язків з клубом, вона, родом зі США, закохалася в команду завдяки своєму колишньому хлопцю, затятому фанату Вест Гема. 

Ця пристрасть до "молотобійців" виходить за межі географічних кордонів. Зараз Лана проживає в Англії, активно спілкується з іншими фанатами Вест Гема в соціальних мережах, обговорюючи ігри та переживаючи поразки. 

Хоча її нинішня кар'єра в індустрії розваг для дорослих може викликати здивування, любов Лани до Вест Гему здається справжньою. Вона з теплотою згадує час, коли працювала офіцером поліції, але визнає фінансові переваги своєї нинішньої професії. Насправді одна з її найбільш пам'ятних зустрічей була з фанатом Вест Гема, юристом, який зблизився з нею через їхню спільну любов до клубу.

Коли мова заходить про найяскравіші моменти в житті Вест Гема, Лана, як і багато фанатів, цінує їхню торішню перемогу в Лізі Європи. Однак її найбільший страх за команду - втрата зіркового гравця Деклана Райса. 

Історія Саммер Фокс може бути несподіваною, але вона демонструє справжню єднальну силу футбольних фанатів. Її відданість Вест Гему, незалежно від її минулого чи вибору кар'єри, є підтвердженням того, що гра здатна об'єднувати людей.

Джерело: Daily Star

Читайте також: Сексапільна партнерка зірки Арсеналу вражає танцями (+ВІДЕО)

Красива футболістка Мадлен Райт привітала фанів з Пасхою (+ФОТО)

Дружина Кевіна Де Брюйне приголомшує у відвертій спідниці (+ФОТО)

633
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К