Поділитись:

Зірковим гравцем Реала цікавляться Арсенал, Ліверпуль, Манчестер Сіті та Манчестер Юнайтед

Середа, 03 квітня 2024, 12:06
514
0
0
Зірковим гравцем Реала цікавляться Арсенал, Ліверпуль, Манчестер Сіті та Манчестер Юнайтед

Фото: GettyImages

З приходом Кіліана Мбаппе в Реал Мадрид, який здається неминучим, очікуються певні зміни в атакувальній ланці. Це викликає питання щодо ігрового часу та потенційних трансферів, і Родріго Гоес знаходиться в центрі цієї проблеми.

Статус Мбаппе як головного форварда не викликає сумнівів, а Вінісіу Жуніор отримав високу оцінку від тренера Карло Анчелотті, який нещодавно назвав його "найкращим у світі на своїй позиції". Придбання Джуда Беллінгема ще більше ускладнює ситуацію, залишаючи Родріго потенційно в ролі резервіста.  Це навіть не враховуючи інших гравців, таких як Хозелу Мато, Браїм Діас, Ендрік Феліпе та Арда Гюлер.

Попри таку жорстку конкуренцію, Родріго, як повідомляє Cadena SER, налаштований залишитися в Реалі. Він вважає своїм пріоритетом залишатися частиною "найкращого проєкту у світі", адже вже досягнув успіху з "вершковими". Але низка топ клубів таких як, Манчестер Юнайтед , Манчестер Сіті, Арсенал, Ліверпуль і Парі Сен-Жермен зацікавлені в Родріго, якщо він буде доступний.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Одним з факторів, що працює на користь Родріго, є його здатність грати на правому фланзі, на позиції, яку жоден з інших атакуючих гравців не займає.  Крім того, Реал не перебуває під фінансовим тиском щодо продажу, а Анчелотті залишається переконаним в таланті бразильського форварда.

Джерело: Cadena SER 

Читайте також: Лунін офіційно співпрацюватиме з агентством Polaris Sports

Може піти в оренду або грати за першу команду: стало відоме місце Ендріка в Реалі

Лунін: Реал серйозно готується до протистояння з Манчестер Сіті

514
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К