Поділитись:

Моурінью привітав вболівальника Челсі зі 100-річчям (+ВІДЕО)

Вівторок, 02 квітня 2024, 11:46
266
0
0
Моурінью привітав вболівальника Челсі зі 100-річчям (+ВІДЕО)

Фото: GettyImages

Легендарний тренер Жозе Моурінью вкотре довів, що він "особливий", цього разу поза полем, здивувавши вболівальника Челсі на його 100-річний ювілей зворушливим посланням.

Альф Уеллс, вболівальник Челсі протягом усього життя і відданий шанувальник Моурінью, отримав подарунок на день народження, не схожий на інші: персоналізоване відеозвернення від свого кумира.

Моурінью, який виграв три титули Прем'єр-ліги, три Кубки Ліги та Кубок Англії за час свого перебування на посаді тренера Челсі, визнав відданість Уеллса, сказавши:

«Альф, це велика честь для мене - бути твоїм кумиром: «Альф, для мене велика честь вітати тебе з днем народження. 100 років - це абсолютно чудово, а ходити на футбол... до своєї пристрасті - це щось неймовірне. Багато поцілунків, сповнених поваги».

Цей особливий сюрприз був організований сусідкою Уеллса, Венді Снеддон, яка співпрацювала з Челсі та Great Western Railway, щоб створити незабутній день народження для столітнього вболівальника Челсі. Затятий футбольний вболівальник, Уеллс отримав у подарунок поїздку в першому класі та квиток на нещодавній матч Челсі проти Бернлі, який завершився бойовою нічиєю з рахунком 2:2.

Читайте також: Український журналіст наїхав на одного з гравців Шахтаря

Компанія Adidas заборонила продаж футболки збірної Німеччини

Гравець Барселони дав прочухана молодому вболівальнику (+ВІДЕО)

266
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К