Поділитись:

Вест Гем - Тоттенгем: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 2 квітня 2024

Вівторок, 02 квітня 2024, 11:33
303
0
0
Вест Гем - Тоттенгем: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 2 квітня 2024

Фото: GettyImages

АПЛ, 31-й тур – Вест Гем намагатиметься відіграти після прикрої поразки в минулому турі, зустрічаючись з Тоттенгемом на своєму стадіоні. Напередодні цієї зустрічі футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон поділився своїм прогнозом на результат матчу. Поєдинок відбудеться у вівторок, 2 квітня, старт гри о 22:15 за київським часомА якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК GGBET.

 

Вест Гем - Тоттенгем

Вест Гем все ще не може прийти до тями після поразки від Ньюкасла. Наставник "молотобійців" Девід Моєс зняв Майкла Антоніо, коли його команда вела в рахунку 3:1 за 20 хвилин до кінця матчу, і без нього не змогла знову повернутися на поле.

Антоніо дав їм чудову можливість розслабитися. Проте Моєс також буде розлючений через пізні голи, які пропустили його підопічні.

Вони будуть прагнути відігратися. І вони будуть впевнені в собі, тому що вже обіграли Тоттенгем одного разу в цьому сезоні.

Експансивна манера гри "шпор" підходить Вест Гему, тому що вони зможуть атакувати їх на контратаках. Я думаю, що Антоніо замінили в минулій грі, щоб дати йому відпочити перед цією грою, і він відіграватиме тут ще одну ключову роль.

Але й на іншому боці поля також має бути кілька голів. Тоттенгем просто невпинно йде вперед і вимотує команди. Навіть якщо вони програють, я все одно вважаю, що вони виграють цей матч.

Зірви джекпот ТУТ 

Прогноз Саттона: 2-3

Читайте також: Ньюкасл - Евертон: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 2 квітня 2024

 

Кімміх хоче перейти в Манчестер Сіті, а не в Ліверпуль, - Джерело

Відомо, чи залишиться Почеттіно в Челсі до кінця сезону

303
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS