Поділитись:

Ньюкасл - Евертон: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 2 квітня 2024

Вівторок, 02 квітня 2024, 09:02
391
0
0
Ньюкасл - Евертон: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 2 квітня 2024

Фото: GettyImages

АПЛ, 31-й тур – Ньюкасл вдома зіграє проти Евертона з Віталієм Миколенком. Напередодні цієї зустрічі футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон поділився своїм прогнозом на результат матчу. Поєдинок відбудеться у вівторок, 2 квітня, старт гри о 21:30 за київським часомА якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК GGBET.

Ньюкасл - Евертон

 

Я був на Сент-Джеймс Парк, щоб побачити пізній камбек Ньюкасла, який переміг Вест Гем з рахунком 4:3. Команді Едді Хау є чим пишатися.

Вони знайшли спосіб виграти гру, і було чудово, що Харві Барнс вийшов на поле і змінив гру. Він це зробив після того, як пропустив стільки часу впродовж кампанії.

Я хвилююся за них, як багато це забрало у них сил. Їхній склад і так був спустошений травмами, а тепер ще й їхній капітан Джамал Ласеллес вибув на кілька місяців.

Я трохи ризикую, особливо враховуючи, що Евертон не виграє вже 12 матчів чемпіонату. Але я думаю, що Ньюкасл настільки виснажений і вклав так багато сил, що це може повпливати на цей поєдинок.

Велика проблема Евертона все ще в атаці, тому що вони дійсно намагаються знайти шляхи до чужих воріт, але вони створюють моменти. У мене є відчуття, що вони досягнуть результату, так само, як вони це зробили, коли вони розгромили "сорок" 3:0 на Гудісон Парк в грудні.

Зірви джекпот ТУТ 

Прогноз Саттона: 1-2

Читайте також: Відомо, чи залишиться Почеттіно в Челсі до кінця сезону

Легенда Манчестер Юнайтед про боротьбу за чемпіонство в АПЛ: Мені потрібно випити

Челсі думає про продаж зоряного дуету через фінансові проблеми

391
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS