Поділитись:

Кімміх хоче перейти в Манчестер Сіті, а не в Ліверпуль, - Джерело

Понеділок, 01 квітня 2024, 18:21
445
0
0
Кімміх хоче перейти в Манчестер Сіті, а не в Ліверпуль, - Джерело

Фото: GettyImages

Йозуа Кімміх, універсальний півзахисник мюнхенської Баварії, може змінити команду цього літа. За словами трансферного інсайдера Діна Джонса, Манчестер Сіті може бути його бажаним місцем призначення, якщо у нього буде вибір між ними та Ліверпулем.

Кімміх, вартість якого оцінюється в 68 мільйонів євро, вступає в останній рік свого контракту з Баварією, що викликає інтерес з боку кількох європейських грандів, включаючи Реал Мадрид і Барселону. Його потенційний трансфер викликав трансферний ажіотаж.

Це вже не перший раз, коли ім'я Кімміха пов'язують з відходом з Баварії.  Нещодавнє невдоволення клубом, як повідомляється, призвело до того, що він може покинути його. Мадридський Реал, який шукає заміну старіючому Луці Модрічу, висловив зацікавленість, в той час, як висока ціна, запропонована Барселоною, може утримати їх від негайної покупки.

Хоча Ліверпуль здається ідеальним варіантом для Кімміха, Джонс припускає, що німецький легіонер може віддати перевагу Манчестер Сіті. У минулому "червоні" були пов'язані з ним, шукаючи досвідченого півзахисника для зміцнення своєї лінії півзахисту.

З іншого боку, Манчестер Сіті втратив свою головну ціль Деклана Райса минулого літа і досі не знайшов відповідну заміну Ілкаю Гюндогану. І Ковачич, і Нуньєс не зовсім виправдали очікування.

Джерело: Give Me Sport

Читайте також: Челсі думає про продаж зоряного дуету через фінансові проблеми

АПЛ попередила клуби про потенційну терористичну загрозу

Суперкомп'ютер спрогнозував нових фаворитів титулу АПЛ після нічиєї Ман Сіті та Арсенала

445
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К