Поділитись:

Легенда Манчестер Юнайтед про боротьбу за чемпіонство в АПЛ: Мені потрібно випити

Понеділок, 01 квітня 2024, 16:09
245
0
0
Легенда Манчестер Юнайтед про боротьбу за чемпіонство в АПЛ: Мені потрібно випити

фото: Getty Images

Легенда Манчестер Юнайтед Рой Кін був змушений зізнатися: «Мені треба випити» після того, як зробив свій прогноз у захоплюючій гонці за титул Прем'єр-ліги.

Трійці лідерів залишилося зіграти лише вісім матчів у цьому сезоні, і боротьба за першість в Англії, схоже, буде йти до останнього. Наразі Ліверпуль, Арсенал та Манчестер Сіті розділяють лише три очки.

Чинні чемпіони посідають третє місце, "Каноніри" залишаються другими після нічиєї 0:0 на стадіоні Етіхад, а Ліверпуль лідирує в останній кампанії Юргена Клоппа на чолі Енфілда. Є за що грати, і стає все важче сказати, хто вийде переможцем.

Кін, який за час роботи в Юнайтед здобув сім перемог у Прем'єр-лізі, висловив свою думку щодо того, хто претендуватиме на корону. Ірландцю важко співати дифірамби командам, які колись були його найзапеклішими суперниками, і він сказав Sky Sports, коли його запитали про його думку щодо драматичної боротьби до самого фінішу:

«Думаю, я поставлю на Ліверпуль. Потрібно випити! Я не мінливий, як вітер. Я вболівав за Ман Сіті, але з того, що я бачив останнім часом, я вболіваю за Ліверпуль. І що, якщо я змінюся наступного тижня?»

У цьому сезоні Ліверпулю ще належить зіграти з Астон Віллою, Тоттенгемом і Юнайтед, які входять до четвірки найсильніших команд країни. На Арсенал чекають зустрічі з лондонськими суперниками Челсі та "Шпорами", тоді як Сіті доводиться справлятися з навантаженням в рамках ще однієї потрійної заявки - команда Пепа Гвардіоли також полює на славу Ліги чемпіонів та Кубка Англії.

Читайте також: Кепа ставив на "сухі" матчі Луніна: виграв мільйон євро

Убити когось - Гвардіола про те, як зламати захист Арсенала

245
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К