Поділитись:

Відомо, чи залишиться Почеттіно в Челсі до кінця сезону

Понеділок, 01 квітня 2024, 17:42
279
0
0
Відомо, чи залишиться Почеттіно в Челсі до кінця сезону

Фото: GettyImages

За словами Девіда Орнштейна з The Athletic [через @ChelsTransfer на X], тренер Челсі Маурісіо Почеттіно, який перебуває під загрозою звільнення, схоже, що залишиться на посаді щонайменше до кінця сезону.

Ця новина з'явилася на тлі чуток про гарантії збереження роботи Почеттіно, які підживлюються нестабільною формою Челсі впродовж сезону. Наразі "сині" посідають 11-те місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, що є далеким від їхньої звичної позиції, яка б дозволила їм претендувати на найвищі місця.

Попередні повідомлення натякали на невдоволення гравців у роздягальні Челсі, а деякі гравці нібито закликали до звільнення Почеттіно після нещодавньої нічиєї з Бернлі, якому загрожує виліт. Однак Орнштейн стверджує, що немає жодних доказів "заколоту" серед гравців "синіх".

Хоча труднощі Челсі не викликають сумнівів у порівнянні з низкою тренерів минулого сезону (Томас Тухель, Грем Поттер та Френк Лемпард), новий консорціум власників на чолі з Тоддом Боулі та Clearlake Capital, схоже, застосовує більш терплячий підхід до Почеттіно. У звіті Орнштейна зазначено, що рішення щодо майбутнього аргентинського керманича буде прийнято по завершенню сезону.

Ця відстрочка дає Почеттіно шанс потенційно врятувати свою кар'єру в Челсі. Ключовим моментом може стати Кубок Англії: "сині" зараз перебувають у півфіналі і 20 квітня зіграють з Манчестер Сіті. Сильний виступ у цьому змаганні або значне покращення результатів у матчах, що залишилися, може переконати власників клубу залишити Почеттіно на чолі команди.

Джерело: ChelsTransfer (Х)

Читайте також: Убити когось - Гвардіола про те, як зламати захист Арсенала

Манчестер Сіті та Арсенал Зінченка розділили нічию (+ВІДЕО)

Гвардіола прокоментував нічию з Арсеналом

Мікель Артета прокоментував результат матчу проти Манчестер Сіті

279
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К