Поділитись:

Челсі думає про продаж зоряного дуету через фінансові проблеми

Понеділок, 01 квітня 2024, 14:55
520
0
0
Челсі думає про продаж зоряного дуету через фінансові проблеми

фото: Getty Images

Футбольний клуб Челсі витратив понад мільярд євро з моменту поглинання Тода Боелі навесні 2022 року і заробив трохи менше 340 мільйонів євро, а це означає, що лондонському клубу загрожує зняття очок.

Згідно з фінансовими правилами Прем'єр-ліги, які передбачають, що клуб не може зазнати збитків у розмірі понад 122 мільйони євро протягом трьох років, з Евертона та Ноттінгем Форест вже зняли очки.

Щоб уникнути таких санкцій, Челсі повинен до кінця червня закрити розрив у 117 мільйонів євро, згідно з повідомленням у британській щоденній газеті The Times . Натомість "сині", як кажуть, розглядають можливість продажу капітана Ріса Джеймса та зірки півзахисту Коннора Галлахера.

Якщо продаж Галлахера вже давно стоїть на порядку денному через те, що його контракт закінчується у 2025 році, то відхід Джеймса стане несподіванкою. Зрештою, правий захисник повинен був стати провідною фігурою після великих потрясінь, до того ж він походить з молодіжної команди клубу, а отже, дуже добре знає клуб.

Хоча Джеймс все ще має контракт у Лондоні до 2028 року, малоймовірно, що Челсі вдасться виручити 117 мільйонів євро, необхідних для продажу дуету. За даними transfermarkt.de, ринкова вартість обох англійців становить 98 мільйонів євро, і переговорна позиція клубу Прем'єр-ліги, яка залежить від грошей, не є особливо перспективною.

Що ще гірше для Джеймса, в недалекому минулому він мав низку травм і тому не є центральним гравцем на правому фланзі, на якого покладалися великі надії.

Читайте також: Стала відома серйозність травми Яремчука

Ярмоленко: Радий повернутися, це була важка робота

520
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К