Поділитись:

Жирона завдяки дублю Довбика перемогла Реал Бетіс (+ВІДЕО)

Понеділок, 01 квітня 2024, 09:19
716
0
0
Жирона завдяки дублю Довбика перемогла Реал Бетіс (+ВІДЕО)

фото: Getty Images

31 березня Жирона в рамках 30 туру Ла Ліги приймала Бетіс та вчергове в цьому сезоні вирвала перемогу на останніх хвилинах матчу. Обидва українці Циганков та Довбик стартували із перших хвилин.

Жирона зі старту матчу заволоділа м'ячем, але не створювала особливої гостроти, аж до 33 хвилини, коли Артем Довбик замикав фланговий навіс та влучив у руку захисника Бетіса. Після перегляду VAR арбітр призначив пенальті, яке сам же українець і реалізував. Після цього Жирона пішла забивати другий гол і поплатилась за це. Вже в компенсовний до першого тайму час жиронці обрізались на своїй половині поля, чим скористався Віллан Жозе, який перехопив пас суперника та ударом із 30 метрів перекинув голкіпера.

Другий тайм матчу проходив у рівній боротьбі і практично без моментів, аж допоки Артем Довбик не оформив дубль. Цього разу українець забив із гри, реалізувавши вихід 1-на-1 з голкіпером після передачі Порту. Але щастя господарів було не довгим, оскільки пройшло десять хвилин і Вілліан Жозе теж оформив дубль. Бразильський нападник гостей прийняв фланговий пас від Форнальса у штрафному майданчику Жирони, обіграв захисника та пробив у кут воріт. Далі все йшло до нічиєї, але Крістіан Стуані, який вийшов на заміну на 82 хвилині, був проти. Ветеран Жирони з другої спроби переграв голкіпера після флангової передачі та приніс перемогу своїй команді.

Щодо українців, то Артем Довбик зіграв 96 хвилин та нарешті перервав свою безгольову серію в клубі, а статистичні портали Sofascore та WhoScored оцінили його виступ в 8.1 та 8.4 балів відповідно. Натомість Віктор Циганков зіграв 82 хвилини та отримав оцінки 8.4 та 7.7 від Sofascore та WhoScored відповідно. 

 

 

Жирона - Реал Бетіс 3:2

 

 

Голи: 36'(п), 65' Довбик А., 90+2' Стуані К. - 45+4', 76' Жозе В.

 

Зазначимо, що завдяки цій перемозі Жирона гарантовано завершить цей тур на третьому місці в турнірній таблиці. Бетіс же - сьомий, але у Валенсії, яка відстає на 1 бал ще є матч в запасі.

Читайте також: Реал із Луніним легко перемогли Атлетік. Відома оцінка українця (+ВІДЕО)

Манчестер Сіті та Арсенал Зінченка розділили нічию (+ВІДЕО)

716
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К