Поділитись:

Манчестер Сіті та Арсенал Зінченка розділили нічию (+ВІДЕО)

Понеділок, 01 квітня 2024, 08:22
589
0
0
Манчестер Сіті та Арсенал Зінченка розділили нічию (+ВІДЕО)

фото: Getty Images

31 березня в Манчестері відбувся один із основних матчів 30-го туру АПЛ. Манчестер Сіті та Арсенал сильнішого виявити не змогли. Українець Олександр Зінченко розпочав матч на лаві запасних.

Манчестер Сіті на початку матчу заволодів м'ячем та намагався атакувати позиційно. Тому й не дивно, що майже всю гру володіння Сіті складало близько 70%. Арсенал же зайняв вичікувальну позицію. Але ні одна, ні інша тактика не давала результату. Оскільки обидві команди діяли дуже обережно та намагались не помилитись.

Тому в першому таймі можна згадати хібащо вимушену заміну Аке, який травмувався на 26 хвилині, а перед цим ледь не відкрив рахунок у матчі, замкнувши подачу з кутового від Де Брюйне. Лише сейв Раї завадив йому вивести Сіті вперед. Арсенал ж відзначився двома ударами Жезуса на 8 та 31 хвилинах з лінії штрафного майдачика, які пройшли повз ворота.

Натомість у другій половині гри взагалі важко знайти щось схоже на гольовий момент. Тому й не дивно, що цей матч завершився із рахунком 0:0, бо команди банально не награли на хоча б один гол. 

Наш земляк Зінченко так і не зіграв проти своєї колишньої команди, просидівши весь матч на лаві запасних.

 

 

Манчестер Сіті - Арсенал 0:0

 

 

Зазначимо, що після цієї нічиєї Ліверпуль став новим лідером АПЛ, оскільки раніше в цьому турі переміг Брайтон (2:1). Натомість Арсенал тепер другий і відстає від першого місця на 2 бали, а Сіті третій та має відставання в 3 бали.

 

Читайте також: Рух - ЛНЗ: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 1 квітня 2024

Реал вдома здолав Атлетік. Лунін один з кращих гравців у матчі

589
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К