Поділитись:

Динамо з голом Ярмоленка розгромило Ворсклу у Полтаві

Неділя, 31 березня 2024, 19:39
356
0
0
Динамо з голом Ярмоленка розгромило Ворсклу у Полтаві

фото upl.ua

У неділю, 31 березня, Ворскла у Полтаві приймала Динамо та зазнала нищівної поразки.

Динамо зі старту матчу заволоділо ініціативою, але довго не могло забити. Натомість Ворскла дочекалась свого шансу на 27-й хвилині, але Феліпе не забив з близької відстані. А вже за 3 хвилиги Ванат отримав пас від Сироти, обіграв Павлюка та пробив повз Ісенка, відкривши рахунок у матчі. Пройшло ще 4 хвилини і Ворскла могла зрівнювати рахунок, але небезпечний удар Кане заблокував Тимчмк після чого прозвучав сигнал повітряної тривоги. Небезпека обстрілу протривала аж півтори години. Тому команди вирішили грати без перерви, поновивши гру з 36-ї хвилини.

Така довга пауза негативно вплинула на господарів, які почали пропускати голи один за одним. Спочатку Бражко подвоїв перевагу киян точним ударом з меж штрафного майданчика. Потім Шапаренко оформив дубль. Микола реалізував пенальті, яке заробив Ванат, та забив з гри, завершивши контратаку киян точним ударом з меж штрафного майданчика. А довершив побиття суперника Ярмоленко, який отримав передачу на хід від Бражка та перекинув голкіпера. Тільки після цього кияни заспокоїлись і дозволили супернику забити гол престижу. Це Ковталюк завершив контратаку команди точним ударом з центральної зони.

УПЛ, 22 тур

Ворскла 1-5 Динамо

Голи: Ковталюк, 82' - Ванат, 30', Бражко, 45+2', Шапаренко, 47' (пен), 76', Ярмоленко, 78'

Стартові склади:

Ворскла: Ісенко – Сіссоко, Корнієнко, Кане, Нестеренко (Глущенко, 68'), Бацула, Феліпе (Ковталюк, 70), Павлюк, Степанюк, Крупський, Толі (Челядін,48).

Динамо: Бущан – Попов, Бражко (Біловар, 85'), Волошин (Діалло, 80), Шапаренко, Ванат (Пономаренко, 80), Андрієвський, Кабаєв (Ярмоленко, 66), Тимчик (Караваєв, 80), Сирота, Дубінчак.

Зазначимо, що після цієї перемоги команди залишились на своїх місцях в турнірній таблиці. Динамо, як і раніше, має матчі в запасі та покищо посідає четверту сходинку, а Ворскла сьома.

Читайте також:

Зоря завдяки дублю Герреро здолала Металіст 1925

Минай закамбечив у матчі з Олександрією

Володими Бражко: Суперники України на Євро не можуть бути слабкими

356
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К