Поділитись:

Жирона на останніх хвилинах матчу вирвала перемогу над Бетісом

Неділя, 31 березня 2024, 19:19
1115
0
0
Жирона на останніх хвилинах матчу вирвала перемогу над Бетісом

фото Getty Images

У неділю, 31 березня, Жирона в рамках 30 туру Ла Ліги приймала Бетіс та вчергове в цьому сезоні вирвала перемогу на останніх хвилинах матчу.

Жирона зі старту матчу заволоділа ініціативою, але не створювала особливої гостроти, аж до 33 хвилини, коли Довбик замикав фланговий навіс та влусив у руку захисника Бетіса. Після перегляду VAR арбітр призначив пенальті, яке сам же українець і реалізував. Після цього Жирона пішла забивати другий гол і поплатилась за це. Вже в компенсовний до першого тайму час жиронці обрізались на своїй половині поля, чим скористався Жозе, який перехопив пас суперника та ударом із 30 метрів перекинув голкіпера.

Другий тайм матчу проходив у рівній боротьбі і практично без моментів, аж допоки Довбик не оформив дубль. Цього разу українець забив із гри, реалізувавши вихід 1-на-1 з голкіпером після передачі Порту. Але щастя господарів було не довгим, оскільки пройшло десять хвилин і Жозе теж оформив дубль. Бразильський нападник гостей прийняв фланговий пас від Форнальса у штрафному майданчику Жирони, обіграв захисника та пробив у кут воріт. Далі все йшло до нічиєї, але Стуані, який вийшов на заміну на 82 хвилині, був проти. Ветеран Жирони з другої спроби переграв голкіпера після флангової передачі та приніс перемогу своїй команді.

Щодо українців, то Артем  Довбик зіграв 96 хвилин, а статистичні портали Sofascore та WhoScored оцінили його виступ в 8.1 та 8.4 балів відповідно. Натомість Віктор Циганков зіграв 82 хвилини та отримав оцінки 8.4 та 7.7 від Sofascore та WhoScored відповідно. 

Ла Ліга, 30 тур

Жирона 3-2 Бетіс

Голи: Довбик, 36', 65', Стуані, 90+2' - Жозе, 45+4', 76'

Стартові склади: 

Жирона: Гассаніга - Гутьєррес, Блінд, Коуту, Ерік Гарсія, Лопес (Стуані, 82'), Циганков (Ерера, 82'), Алейш Гарсія, Мартін (Хуанпе, 96+6'), Порту (Торре, 82'), Довбик ( Валері, 90+6')

Реал Бетіс: Руй Сілва - Песселья, Абнер (Міранда, 77'), Ріад (Сократіс, 46'), Родрігес, Форнальс, Фекір (Карвалью, 62'), Перес (Авіла, 62', Санчез, 83'), Жозе, Iско, Руїбаль

Зазначимо, що завдяки цій перемозі Жирона гарантовано завершить цей тур на третьому місці в турнірній таблиці. Бетіс же покищо сьомий, але у Валенсії, яка відстає на 1 бал ще є матч в запасі.

Читайте також:

Артем Довбик перервав безгольову серію в Ла Лізі, забивши у ворота Бетіса (+Відео)

Бараха: Відчуття таке, що коли Яремчук докладає більше зусиль, то він ламається

Пеп Гвардіола наголосив про перевагу Луніна та Реала в Лізі чемпіонів

1115
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К