Поділитись:

Кривбас, граючи весь другий тайм у більшості, переміг Верес

Субота, 30 березня 2024, 19:59
306
0
0
Кривбас, граючи весь другий тайм у більшості, переміг Верес

фото upl.ua

У суботу, 30 березня, Верес в рамках 22 туру УПЛ приймав у Рівному Кривбас та, граючи весь другий тайм у меншості, поступився криворіжцям.

Перший тайм гри пройшов без очевидної переваги однієї з команд. Кривбас трішки більше володів м'ячем, але й Верес відповідав своїми атаками. Тому моменти виникали в обох команд, але реалізувати їх не вдалося. Проте Мрвальєвич вирішив компенсувати відсутність голів червоною карткою. Нападнику Вереса не сподобався фол суперника, тому він відмахнувся від нього, що після перегляду VAR призвело до червоної картки.

Другий тайм розпочався з атак Кривбасу, який доволі швидко відкрив рахунок у матчі. Сталося це на 54-й хвилині, коли Кучеренко зрізав м'яч у свої ворота після подачі Дібанго. Після цього Кривбас продовжив атакувати, але йому ніяк не вдавалося реалізувати свої моменти, оскільки голкіпер рівнян Євген Паст навідріз відмовлявся пропускати. А під кінець матчу Верес почав більше ризикувати та йти вперед у намаганні відігратись, що створило вільні зони для контратак криворіжців. Після однієї з них Луньов і подвоїв перевагу, коли пробив повз Паста, який вийшов за межі штрафного майданчика, але не встиг першим до м'яча.

УПЛ, 30 тур

Верес 0-2 Кривбас

Голи: Кучеренко, 54' (Аг), Луньов, 88'

Вилучення: Мрвальєвич, 45+2'

Стартові склади:

Верес: Паст - Гакман (Балан, 75'), Вовченко, Кучеренко, Сміян - Кучеров, Кухарук (Кльоц, 63') - Шастал (Янаков, 63'), Яго (М. Шестаков, 46'), Дахновський (Курко, 75') - Мрвальєвич.

Кривбас: Кліщук - Понєдєльнік, Бескоровайний, Стецьков, Дібанго - Кузик (По, 75'), Вакулко (Іліч, 46') - Микитишин (Луньов, 56'), Бізімана, Задерака (Соса, 46') - Прінс Аду (Хомченовський, 82').

Зазначимо, що завдяки цій перемозі Кривбас наздогнав у турнірній таблиці Шахтар, а Верес залишився чотирнадцятим, але після матчу Металіста 1925 може опуститись в зону вильоту.

Читайте також:

Чорноморець із хет-триком Авагімяна розгромив Полісся

Шахтар у більшості розгромив Оболонь

Швед про дубль у ворота Оболоні: Для мене важливо, що я сьогодні забив

306
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К