Поділитись:

Оболонь - Шахтар: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 30 березня 2024

Автор: Іван Чирко |
Субота, 30 березня 2024, 07:58
657
0
0
Оболонь - Шахтар: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 30 березня 2024

Фото ФК Шахтар

Матчі збірних закінчились. Українці повиходили на Євро в різних вікових категоріях. Олімпійська збірна зіграла перший матч в історії. Тому можна повертатись до клубного футболу, де ще залишається купа інтриг. Матч Оболоні та Шахтаря на перший погляд може бути позбавлений цього, але не все так просто. Оболонь завжди вміла дивувати в матчах з фаворитами, а тому о 13:00 подивимось, чи зможуть "пивовари" замахнутись на сенсацію.

 Якщо ви хочете додати емоцій перегляду цього матчу, то можете скористатись бонусами від нашого партнера 

Оболонь

Кияни в першому колі дали бій Шахтарю, який, граючи у більшості з 33-ї хвилини, спромігся лише на 1 гол. З тих пір оболонці не стали менш бойовими, а скоріше навпаки. 

"Пивовари" та команда, яка в першу чергу заважає грати суперникам, а потім думає про себе і це в неї доволі непогано виходь. А перед цією грою Оболонь ще й буде в піднесеному настрої після перемоги над Полісся (1-0), що дозволило їй перервати серію із 9 матчів без перемог. Тому Шахтарю точно не буде легко, особливо враховуючи специфічний газон Оболонь-Арени до якого не легко пристосуватись. 

Проте й Оболонь має проблеми, оскільки основний центрбек команди Приймак перебрав жовтих карток та пропускає матч. 

Шахтар

Шахтар виграв 3 останні матчі в УПЛ із загальним рахунком 10-4. Команда Пушича багато забиває, але й пропускає чимало. Тому її матчі рідко бувають нудними. 

Окрім того, цей стиль не заважає їй лідирували в чемпіонаті та ще й з матчами в запасі. Проте й в Динамо теж є не зіграні ігри, що змушує перемагати в кожному матчі, не зважаючи на опір суперника, а те що Оболонь його забезпечить можна не сумніватись. Тим більше, що й їй потрібні бали, оскільки "пивовари" продовжують перебувати в зоні перехідних матчів. 

Щодо кадрів, то у Пушича всі гравці доступні, але вони перебувають в різному стані. Багато хто лише кілька днів тому повернувся із збірних, де одні грали, а інші лише тренувались. Окрім того, Степаненко, Бондаренко та Криськів лише нещодавно відновились від травм/пошкоджень. 

Зірви джекпот тут 

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Шахтар - коефіцієнт 1.30

Ми вважаємо, що Шахтар здобуде важку перемогу:

Перемога Оболоні - 9%

Нічия - 20%

Перемога Шахтаря - 71%

Читайте також:

Київська ОВА заборонила проводити матч Оболонь - Шахтар із вболівальниками

В Україні вперше відбулось призначення суддів, за допомогою жеребкування (+Фото)

В Комітету етики та чесної гри УАФ невдовзі буде новий очільник

657
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К