Поділитись:

Піолі: Наприкінці сезону я скажу вам, що я хотів би зробити

П'ятниця, 29 березня 2024, 18:19
346
0
0
Піолі: Наприкінці сезону я скажу вам, що я хотів би зробити

фото Getty Images

Головний тренер Мілана Стефано Піолі на прессконференції перед матчем з Фіорентиною розповів про відрив Інтера в чемпіонаті та чи може якась гра змінити сезон для його команди.

– 14 очок реальні, тому що ми не можемо змінити класифікацію. Інтер провів винятковий чемпіонат, в той час як ми, особливо за останній місяць, не змогли здобути ще кілька перемог. В останні 2-3 місяці ми були дуже конкурентоспроможною командою, і ми повинні продовжувати в тому ж дусі до кінця сезону.

– Чи є гра, яка змінить напрямок сезону?

– Ні, є 10 ігор чемпіонату і, сподіваюся, п'ять ігор Ліги Європи, які будуть важливими. Найважливіша з них - завтрашня. Це нормально, що в ці два тижні ти багато говориш про майбутнє, ти робив це протягом усього сезону... Але я не повинен думати про майбутнє, я повинен думати про завтрашній день і ці 60 днів, щоб зробити цей сезон максимально позитивним. Поки що це часткові судження, а не повні. Наприкінці сезону я скажу вам, що я хотів би зробити і що я не хотів би робити наступного року. Давайте не будемо думати про дербі чи Юве, а про Фіорентину.

Зазначимо, що після 29 турів Серії А Мілан посідає друге місце в турнірній таблиці, відстаючи він першого Інтера на 14 балів та випереджаючи третій Ювнтус на 3 очки. Окрім того, "россонері" вже дійши до чвертьфіналу Ліги Європи, де зіграють із Ромою.

Читайте також:

Директор Мілана розповів, яку роль в клубі має Златан Ібрагімовіч

Мілан націлився на підписання зіркового півзахисника із Ліги 1

Мілан планує продовжити контракт з Ернандесом, щоб гравець не перейшов до Баварії

 

346
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К