Поділитись:

Жирона - Реал Бетіс: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 31 березня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Неділя, 31 березня 2024, 09:36
360
0
0
Жирона - Реал Бетіс: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 31 березня 2024

Фото: GettyImages

Ла Ліга, 30-й тур – боротьба за єврокубки: Жирона з Віктором Циганковим та Артемом Довбиком зустрічається з Реал Бетісом. А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК GGBET

Жирона - Реал Бетіс

 

Неділя, 31 березня, 17:15.

Після вражаючого старту сезону, коли Жирона зазнала лише однієї поразки у 23 матчах, команда переживає спад. Чотири поразки в останніх шести зустрічах відкинули їх з претендентів на чемпіонський титул до боротьби за друге місце. Каталонці відстають від Барселони на два очки.

Падіння форми Жирони збіглося зі зниженням атакувальної потужності. Вони не змогли забити у трьох із шести останніх матчів Ла Ліги - стільки ж разів, скільки за попередні 31 матч разом! Зустріч з командою, яка прагне потрапити до єврокубків, Реал Бетіс, стане для них серйозним викликом. "Біло-червоні" ще жодного разу не перемагали Жирону в Ла Лізі (2 нічиї, 5 поразок), проте домашня атмосфера може допомогти команді Мічела зламати цю невдачу. Вони втратили очки лише у двох з останніх десяти матчів чемпіонату на стадіоні Монтіліві (8 перемог, 2 нічиї).

Сам Бетіс переживає власну кризу, програвши три останні матчі. В результаті, гості опустяться ще нижче за межі топ-6 у разі чергової поразки. Востаннє вони програвали чотири матчі Ла Ліги поспіль у березні-травні 2014 року. Попри це, у них досі одна з найкращих оборон у лізі (33 пропущені голи), хоча більше п'ятої частини з них вони пропустили саме в останніх трьох матчах.

Виїзди не є сильною стороною Бетіса в цьому сезоні. Лише дві перемоги в останніх 13 гостьових матчах Ла Ліги (6 нічиїх, 5 поразок). Проте ситуація може змінитися, якщо "Біло-зелені" збережуть свою ідеальну статистику виїзних матчів проти Жирони - єдиного клубу, якого вони перемагали у всіх трьох перших гостюваннях зустрічах.

Футболісти, за якими варто стежити: Артем Довбик успішно виступив за Україну цього місяця, вийшовши у фінальну частину Євро-2024. Гол у цьому матчі може продовжити святкування, оскільки вісім із його останніх дев'яти результативних дій за Жирону завершувалися перемогами. Єдиним винятком стала гра проти Бетіса в цьому сезоні, а Вілліан Жозе з Бетіса може спробувати чинити тиск з самого початку, адже шість із його останніх семи голів у Ла Лізі стали голами, що відкрили рахунок у матчі, причому чотири з них були забиті до 20-ї хвилини.

Цікава статистика: Лише в двох із останніх десяти матчів Ла Ліги за участю Жирони обидві команди змогли забити.

Очікується на напружений матч із низькою результативністю. Обидві команди потребують перемоги. Перевага домашнього поля може допомогти Жироні здобути три очки. 

Букмекери вважають Жирону фаворитом з коефіцієнтом 1.75.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Жирона переможе:

Перемога Жирони - 41%. 
Нічия - 31%. 
Перемога Реал Бетіса - 28%.

Читайте також: Барселона лідирує в боротьбі за бразильського таланта Мессіньо

З Дані Алвеса насміхалися на вулицях Барселони після виходу з в'язниці (+ВІДЕО) 

Тренер Барселони Хаві подав до суду на журналістів

Transfermarkt збільшив ринкову вартість 17-річного Ендріка

360
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К