Поділитись:

Директор Мілана розповів, яку роль в клубі має Златан Ібрагімовіч

П'ятниця, 29 березня 2024, 17:03
183
0
0
Директор Мілана розповів, яку роль в клубі має Златан Ібрагімовіч

фото Getty Images

Директор Мілана Джорджо Фурлані в інтерв'ю  Gazzetta dello Sport розповів про роль Ібрагімовича та Монкади в клубі, а також висловив довіру Піолі.

Про Ібрагімовіча

– Формально Златан не має делегованих повноважень для прийняття рішень, але наш підхід до роботи не є формалістичним. Є група, яка працює і приймає рішення. Мої стосунки з Іброю – фантастичні, мені пощастило, що він поруч. Златан допитливий, багато знає і розуміє, що таке футбол сьогодні. Ми доповнюємо один одного, він – польовий гравець, я – менеджер. Я, наприклад, не можу говорити з Меньяном на рівних.

Про взаємодію Ібрагімовіча та Монкади

– Монкада – номер один. Власне, Ібра – перший, хто звертається до нього, щоб обмінятися думками щодо профілів гравців. Я приймаю рішення не щодо технічного вибору, а щодо аспектів, пов'язаних з інвестиціями: якщо у вас є 100 млн, ви не платите 80 млн за одного гравця. Тож вибір гравців – не моє завдання.

Про довіру до Піолі

– Ми проводимо хороший сезон, але, як і минулого року, з'явилася одна команда, яка перевершила всі очікування. Тоді Наполі, зараз Інтер. Піолі в Мілані має дуже вагомі досягнення – він повернув команду до Ліги чемпіонів і виграв скудетто. Його часто критикують, але він досягнув важливих результатів. Ніхто з клубу ніколи не говорив про те, що він ризикує бути звільненим. Зараз було б несправедливо оцінювати його, роблячи висновки на основі того, як команда зіграє в Лізі Європи чи в дербі.

Читайте також:

Мілан націлився на підписання зіркового півзахисника із Ліги 1

Мілан планує продовжити контракт з Ернандесом, щоб гравець не перейшов до Баварії

Буффон розповів яку роль виконує в збірній Італії

 

183
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS