Поділитись:

Сім гравців Манчестер Сіті ризикують пропустити матч з Арсеналом

Четвер, 28 березня 2024, 14:19
1466
0
0
Сім гравців Манчестер Сіті ризикують пропустити матч з Арсеналом

Фото: GettyImages

Перед наставником Манчестер Сіті Пепом Гвардіолою стоїть непросте завдання, адже його команда готується до вирішального матчу Прем'єр-ліги проти Арсеналу, який відбудеться 31 березня. Кошмарна міжнародна перерва призвела до того, що Сіті може втратити до семи ключових гравців через травми.

До вже наявних проблем з травмами Едерсона, Кевіна Де Брюйне та Джека Гріліша додалися нові ушкодження Матеуса Нуньєса, Мануеля Аканджи, Джона Стоунза та Кайла Вокера під час їхніх міжнародних виступів. 

За інформацією Daily Mail, Кайл Вокер перебуває під великим питанням щодо участі в поєдинку з Арсеналом, а Джон Стоунз також пройде обстеження після повернення до клубу. У повідомленні також йдеться про те, що Сіті буде приймати рішення щодо наявності Едерсона, Де Брюйне та Гріліша із запізненням.

Наставник Арсенала Мікель Артета також має проблеми з травмами. Букайо Сака та Габріель Магальяїс вибули зі своїх національних збірних, не зігравши жодного разу, і їхня участь у майбутньому протистоянні залишається під питанням.

Читайте також: Фернандо Торрес назвав свого улюбленого гравця Ліверпуля

Ліверпуль готовий обміняти Александра-Арнольда на зірку мадридського Реала

Одноклубник Мудрика знову травмувався та пропустить решту сезону

Рішарлісон: Після ЧС 2022 я шукав в Google інформацію про смерть

1466
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К