Поділитись:

Барселона відмовилася від чотирьох кандидатів на посаду головного тренера

Четвер, 28 березня 2024, 11:27
523
0
0
Барселона відмовилася від чотирьох кандидатів на посаду головного тренера

Фото: GettyImages

Після підтвердження відходу Хаві Ернандеса Барселона опинилася в скрутному становищі. Пошук відповідної заміни стає першочерговим завданням для забезпечення плавного переходу до наступного сезону. Однак перед "блауграна" стоїть складне завдання, враховуючи такі фактори, як сумісність, доступність та досвід.

Хоча в якості потенційних кандидатів з'явилося кілька імен, Барселона, як повідомляється, відмовилася від кількох тренерів, яких раніше пов'язували з цією посадою. Ці відкинуті кандидати походять з різних футбольних країн, включаючи Англію та Німеччину, повідомляє Mundo Deportivo.

Мікель Артета (Арсенал): Колишній гравець Барселони і нинішній тренер Арсенала, незважаючи на своє минуле в клубі, має контракт з "канонірами" до 2025 року. Крім того, Барселона шукає більш досвідченого та титулованого тренера.

Роберто Де Зербі (Брайтон): Вражаюча робота італійського фахівця в Брайтоні заслуговує на похвалу. Однак відсутність досвіду управління топ-клубами та велика сума відступних (10-15 млн євро) роблять його менш сприятливим варіантом для Барселони в поточній ситуації.

Томас Тухель (Баварія): Вільний агент цього літа, який може похвалитися титулом переможця Ліги чемпіонів, Тухель здається потенційно придатним. Однак, Барселона занепокоєна його управлінською нестабільністю та потенційними особистісними конфліктами в рамках вразливого проєкту команди.

Юліан Нагельсманн (Збірна Німеччини): Попри його досвід роботи на керівних посадах, відносна недосвідченість Нагельсманна в поєднанні з його нинішньою роллю тренера збірної Німеччини робить його неідеальним кандидатом для Барселони на цей час. 

Джерело: Mundo Deportivo

Читайте також: Барселона сподівається, що Хаві залишиться, попри оголошений відхід

Ліверпуль готовий обміняти Александра-Арнольда на зірку мадридського Реала

Барселона сподівається, що Хаві залишиться, попри оголошений відхід

523
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К